Sportlovsvecka

Idag börjar barnens sportlov, Melvin Äkte till GÀvle igÄr, Oliver ska sova hos nÄn kompis idag och Jesper gÄr pÄ fritids. Vi jobbar som vanligt i veckan, har inga speciella planer.

Hade önskat att vi kunde Äka till solen en vecka, Àr sÄ i behov av miljöombyte och ledighet! Men vi fÄr hÄlla ut lite till.

Annars var det full fart under förra veckan, tog nya prover och ska ha lÀkarsamtal nÀsta vecka för att se om jÀrnet gÄtt upp nu nÀr jag Àter tre jÀrntabletter om dagen. Hade utvecklingssamtal med Oliver. Har trÀnat pÄ i veckan, tog mina tvÄ första men korta löppass pÄ 2,2 och 3km och det kÀndes bra!!

Stannade en kortis pÄ puben pÄ jobbet pÄ onsdagen, dÄ va bÄde Jesper och Oliver pÄ kalas pÄ Jumpyard.

Jobbade hemma och var med Jesper pÄ simskolan och passade pÄ att simma sjÀlv. Avslutade med en lÄng bastu med hÄrinpackning. Nu har jag köpt serum och en skalpborste och ska göra allt för att fÄ ut hÄret igen. Saknar mitt hÄr!!!

(null)

(null)
Kommer nog tyvÀrr aldrig se ut sÄhÀr igen dÄ mitt hÄr inte klarar av blekning lÀngre.

(null)
Men jag saknar det sÄ mycket!

(null)
Kommer tona hÄret brunt nÀsta vecka och sen fÄr jag hoppas att det vÀxer pÄ sÄ jag kan fÄ ut denna lÀngd!

KÀmpa kÀmpa!!

I helgen va vi mest hemma, jag och mamma va en svĂ€ng pĂ„ Ikea men annars har vi inte gjort mycket. Skönt, jag har lĂ€st ut en till bok och ska börja pĂ„ nĂ€sta. Snart har jag lĂ€st alla jag hade pĂ„ lager â˜ș
0 kommentarer