Grattis min skrutt
I tisdags kröp Melvin ner i sÀngen innan sex och viskade nÄt om present, men jag lÄtsades inte höra. Han somnade om sÄ jag kunde göra iordning en bricka och sÄ vÀckte vi honom med sÄng och presenter.Medan Melvin blÄser ut ljus, passar Oliver pÄ att smaka pÄ kakan :)

Lego, skor, Infinity och Planes 2 biljetter lÄg i paketen.

Killarna sov hos mormor pÄ sen dÀr han blev firad lite till. Chadli och jag va pÄ mingel pÄ jobbet, men det blev en tidig kvÀll... Inte speciellt bra :(

PÄ onsdag va bÄda killarna hemma med mamma dÄ de va snoriga. Chadli tog dem pÄ kvÀllen och jag va hos Tobias och pratade lite framtid. Det Àr inte lÀtt att fÄ till detta varannan veckas liv sÄ att alla blir nöjda... Jobbigt!

Hann natta killarna nÀr jag kom hem och sÄg till min förtvivlan att Olivers snopp va rejÀlt svullen och han hade riktigt ont! Han lÀt inte heller bra i luftvÀgarna.

PĂ„ torsdag morgon hade Melvin tadlĂ€kartid, allt sĂ„g bra ut. Jag lĂ€mnade Oliver hos mamma som sen skulle Ă„ka med honom till lĂ€karen. Följde med Melvin till dagis och fick se hans nya avdelning. Åkte sen till jobbet.

Hade ingen bra dag! Melvin blev dÄlig och Tobias fick Äka och hÀmta honom. Oliver blev kvar hos lÀkaren ett tag dÄ han hade infektion bÄde i luftrören och pÄ snoppen. Han fick inhalera och fick med penicillin och inhalator hem. Melvin sov kvar hos Tobias.

Jag va hemma med Oliver i fredags och Tobias kom med Melvin till lunch. Han hade ingen feber men va lite hÀngig. NÀr Chadli kom hem sÄ Äkte vi till Kista och gick pÄ premiÀren av Flygplan 2. Mysigt att fÄ va med bara Melvin.

Sen Ă„kte vi hem och hade fredagsmys och la oss.

Idag har det varit fullt ös. Chadli har varit pÄ killtrÀff hela dan och kvÀllen. Jag har bakat och fixat med Melvins kalas. Han hade barnkalas mellan 13-15 men tvÄ kompisar stannade till 17. DÄ kom mamma och HÄkan pÄ middag.

Spiderman tema i Ă„r :)Gjorde ett försök att klippa Ollis lugg, blev ju sÄdÀr...

5-Äringen blÄste ut alla ljus.

Killarna varvar ner efter godisjakt!

Ludvig passade pÄ att tappa sin andra tand!

SÄhÀr glad blev han :)

Jihu!! Han sover kvar hÀr inatt, mysigt!

Melvin och mormormys - kÀrlek i den hÀr bilden <3

Bjöd pÄ kycklinggryta och ris och sÄ fika pÄ det.

Nu Ă€r klockan snart 22, Melvin har somnat i soffan och Ludvig ska fĂ„ lĂ€gga sig. Jag tar mig ett glas vin och tĂ€nkte se ett avsnitt Homeland om jag orkar... InvĂ€ntar min bejb som kommer om ett tag! 

Imorn kommer Aslim och gĂ€nget frĂ„n Turkiet! Vi ska ha reunion och fira Melvin. 

Imorgon Ă€r ocksĂ„ en speciell dag. Sabina skulle fyllt 40 Ă„r. Mamma och jag ska besöka graven. Hade hon levt hade vi sĂ€kert partat ikvĂ€ll! Fina Ă€ngel, vi saknar dig...