Sista dagen hemma!

LÀmnade barnen i onsdags och tog en lÄng pw pÄ över en timme, va sen hemma ett tag innan jag Äkte till VÀllingby och lÀmnade av trÄdbackar som jag sÄlt via Blocket, ville bara bli av med dem! Sen hem och Ät lunch och lÄg i solen tills det var dags att hÀmta barnen, hÀmtade tidigt idag och lÀmnade Oliver hos mamma och sÄ Äkte jag och Melvin till Kista och gick pÄ bio. Vi sÄg Hokus pokus Alfons som var bra. Mötte upp Melinda i Kista c, hon ville sÄ gÀrna ha en vÀska som hon kunde ha till skolan, sÄ jag köpte en till henne som hon fick dÀr - tror hon tyckte den var fin och bra. Det tyckte iallafall jag :)
 
Alfons Åberg
 
Melvin i biomörkret.
 
Åkte förbi Ikea pĂ„ vĂ€gen hem och köpte nya stĂ€llningar och backar som Tobias ska ha sina verktyg i!
 
Nu ska det bli ordning och reda i förrÄdet!
 
Oliver va lite mammig och hade varit lite ledsen hos mamma sÄ det kÀndes hÄrt att lÀmna honom igen pÄ kvÀllen för middag med Jojjo och Danne pÄ Piren. Men det var en skön kvÀll (tills solen gick ner) och vi hade det trevligt. Vi fick vÀnta lÀÀÀnge pÄ att fÄ bord och ytterligare en stund pÄ maten, det var mycket folk ute pÄ alla stÀllen i nÀrheten. Maten va tyvÀrr ingen höjdare, jag tog soppa som jag fick ont i magen av och Jojjo Ät pasta som inte heller va sÄ god. Det va Danne som fick en god caesarsallad med heta rÀkor! Men stÀllet Àr sÄ mysigt sÄ det va ok!
 
Jag och Jojjo.
 
Danne, long time no see! Men nÀr vi sÄgs var det som the old days :)
 
IgÄr nÀr jag lÀmnade barnen va Oliver ledsen och det gjorde mig ledsen, det har kÀnts ok att lÀmna nÀr han har varit glad. Jag ringde till dem och fick höra att det hade gÄtt över och att han lekte bra! Skulle gÄtt ut och sprungit men va inte sÄ sugen i regnet sÄ jag fixade till i förrÄdet och nu Àr det bra dÀr, vi har tagit ut tvÄ garderober som vi sÄlde och nu Àven tvÄ lagerhyllor som jag ocksÄ sÄlde, han ska komma och hÀmta dem idag. Tiden gick sÄ fort igÄr sÄ jag glömde bort att Àta lunch! SvÀngde förbi tippen med massor med gamla plastbackar och annat skrÀp och sÄ Ät jag en sallad pÄ Max, helt ok faktiskt med grillad kyckling! SÄ svÄrt att hitta bra snabbmat som inte Àr onyttig och Àr inte alltid sugen pÄ sushi.
 
Åkte till dagis och satt med nĂ€r Oliver Ă„t mellis och sen gick jag och hĂ€mtade Melvin och Albin som följde med oss hem idag. Oliver och jag lekte pĂ„ övervĂ„ningen och ett tag trodde jag killarna hade somnat hĂ€r nere men de satt sĂ„ fint och tittade pĂ„ TV en stund.
 
Sötnosar.
 
Lagade middag som vi Ät, Tobias handlade mat efter jobbet sÄ fick Àta nÀr vi va klara sen. Melvin följde med Albin hem en stund och jag nattade Oliver. Jag tror att jag strÀckte mig nÀr jag höll pÄ i förrÄdet för pÄ kvÀllen fick jag sÄ jÀkla ont i ryggen, eller nÄn nerv som sitter i klÀm. Har fortfarande ont och kunde knappt sova inatt... SÄ fort jag ska ta ett djup andetag sÄ hugger det till. Tog alvedon nu för att se om det hjÀlper?!  Oliver vaknade vid halv tolv och va tÀppt i nÀsan och kunde inte sova sÄ efter snyg, sug och nÀsspray fick Tobias gÄ upp med honom. Melvin kom in vid halv fyra och jag hade som sagt problem med ryggen sÄ det var ingen god natts sömn inatt inte. LÀmnade Melvin pÄ dagis idag, Oliver fick stanna hemma eftersom han va snorig och Àven lite hostig. Nu har jag precis haft Com hem hÀr hemma som har fixat lite för vi har haft problem med uppkopplingen. Snart kommer köparen av lagerhyllorna, sen fÄr jag se om jag ska gÄ ut och ta en promenad med vagnen?
 
Oliver vill hjÀlpa Com hem killen hihi... Smygfotar :)
 
Idag Ă€r sista dagen hemma, pĂ„ mĂ„ndag Ă€r det jobb och vanlig vardag... Tiden har gĂ„tt sĂ„ fort!! IkvĂ€ll har vi fest med jobbet pĂ„ Junibacken sĂ„ Tobias ska köra in mig samtidigt som han hĂ€mtar Ludvig i skolan. Imorn ska jag till graven med blommor, det Ă€r Sabinas födelsedag ♄ och pĂ„ söndag Ă€r det marknad i SkĂ€lby gĂ„rd som vi tĂ€nkte gĂ„ pĂ„.
 
Fick fina rosor av min man igÄr, bara sÄdÀr - underbart!!
 
Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe! Ha en bra helg alla :)
0 kommentarer