Semester!
I mĂ„ndags va vi hos barnmorskan efter jobbet, kollade att allt var bra och fick lyssna pĂ„ hjĂ€rtat. Alltid lika hĂ€rligt att höra :) 

I tisdags va vi ivÀg efter jobbet, va pÄ Lekmer och kollade in rean. Hittade lakan till vagnen som jag köpte dan efter nÀr jag hÀmtade Olivers kvarglömda snutte. Sen till Ikea dÀr vi köpte tvÄ vita lÄdor och nya pallar till badrummen och Ät middag. Va ocksÄ till Toysrus dÀr jag hittade Turtles presenter till Oliver.

PÄ natten krÀktes Melvin i sin sÀng och sen flera gÄnger i toaletten. Stackarn, han satt sÀkert i en timme och mÄdde illa :( Sen somnade han om igen. Jag va hemma med bÄda dan efter. Hade ocksÄ kÀnt att jag mÄdde lite illa pÄ kvÀllen, men blev aldrig dÄlig.Oliver leker frisör med mig.

Chadli va pÄ bio och sen ute en svÀng med sina kompisar sÄ han kom hem nÀr jag somnat.

I torsdags hade mamma Melvin hemma och vi jobbade.

IgÄr var det sista dagen innan tvÄ veckors semester för oss, barnen Àr hemma i fyra veckor. Vi grillade pÄ kvÀllen och vi tittade pÄ Game of Thrones. Barnen fick fredagsmys och tittade pÄ film, nu under sommaren fÄr de va uppe hur lÀnge de vill = sovmorgon :)

Idag vaknade vi upp till fint vÀder! Gjorde amerikanska pannkakor som killarna glufsade i sig. Sen har vi varit hemma pÄ tomten, första dan att bada och springa i vattenspridaren. Klippte grÀs, Chadli och HÄkan Äkte till tippen med den gamla tvÀttmaskinen och lite annat.

Sommar, hÀrligt!

PÄ eftermiddagen mötte vi upp Tobias pÄ Lizzaran pÄ söder dÀr barnen fick lyssna pÄ höglÀsning frÄn "Sunes" nya bok av författaren och sÄ fick de glass och dricka. Vi Ät lite goda pinchos dÀr.

Åkte med Tobias hem och hĂ€mtade lite grejer, Ă„kte sen hemĂ„t. Åt middag frĂ„n McD och drack upp resten av det rosa alkoholfria bubblet som vi öppnade igĂ„r för att skĂ„la in semestern.


Vi fÄr se vad vi gör imorn, det ser iaf ut att bli fint vÀder!!

I veckan stÄr bl a kryssning och KolmÄrden pÄ schemat.

Nu Àr det mindre Àn 100 dagar kvar om jag inte gÄr över tiden! Det Àr en livlig lillfis dÀr inne, han sparkar och har sig :)

Nu blir det middag, sen middag men vad gör det!