NymÄlat!

SÄ har man redan jobbat en vecka, det har varit lugnt sÄ det har kÀnts helt ok. Mjukstart och eftersom det varit sÄ otroligt varmt ute sÄ har det varit skönt att va inne. Jag och Madde har promenerat mÄn, tis och tors pÄ lunchen. IgÄr la jag mig i solen, gjorde lite situps och armhÀvningar, varmt men det kÀndes bra!

I tisdags va jag hos frissan, blekte utvÀxt och klippte topparna.

Resultatet!

Sen sÄ Äkte vi till Uppsala och hÀmtade resten av Chadlis grejer. I onsdags hade vi fortfarande hundvakt sÄ vi passade pÄ att gÄ ut och njuta av vÀdret och Ät middag ute. Mysigt!!

Först lunch pÄ Loopen Marina.

My guy pÄ Pampas Marina.

Och sÄ middag pÄ Piren, det va VARMT!

I torsdags hann jag precis komma hem nÀr Tobias ringde och sa att Oliver va gnÀllig och lÀngtade efter mig sÄ jag Äkte dit och hÀmtade honom och fick krama pÄ Melvin och Ludvig ocksÄ. Sen Äkte vi hem, Chadli hade lagat middag som vi Ät och sen var det bara en lugn kvÀll hemma nÀr Oliver somnat. Det va mysigt att ha honom hÀr, hade just sagt det pÄ dan att jag lÀngtade sÄ mycket efter dem.

IgÄr tog jag med Oliver till jobbet och efter nio kom Tobias med killarna och vi Ät frukost tillsammans pÄ Vivels, sen var det dags för mig att jobba ett par timmar till.

Stannade och handlade fĂ€rg pĂ„ vĂ€gen hem och igĂ„r tvĂ€ttade vi av altandĂ€ck som vi idag har mĂ„lat. Det blev superfint med den nya grĂ„a fĂ€rgen. NĂ€r vi tvĂ€ttat av igĂ„r Ă„kte vi och tog ett dopp i MĂ€laren vid GörvĂ€ln badet. SĂ„ skönt i vattnet!! Även Messi badade för första gĂ„ngen. Va och vattnade hos grannarna och hos mamma innan vi Ă„kte hem och drack champagne och Ă„t middag. Det blev en film ocksĂ„ innan vi la oss.

Imorse sov jag till 10:20, skönt!! Sen gick vi upp och började mÄla.

Vilken skillnad!!


Det va galet varmt att mÄla idag...

Första lagret mÄlat.

Sen gjorde jag brunch med stekt Àgg och bananpannkaka. MÄlade klart och satt ute i solen ett tag, sen Äkte vi till Ätervinningen och sen och badade igen. LÄg kvar dÀr ett tag och Äkte sen och köpte mer fÀrg till omgÄng tvÄ.

NĂ„n som gillade att bada.

Pricken dÀr ute Àr jag.

HĂ€rlig vy!!

Mysig badplats. 

Messi och jag tar en selfie :)

Nu har vi mÄlat klart, Àtit middag, druckit upp champagnen och sett Ànnu en film. Chadli kollar fotboll och jag ska nog lÀgga mig snart, börjar bli trött i ögonen...

Saknar mina killar, ska bli skönt att fÄ hem dem pÄ mÄndag <3

Imorn blir det slapp, ska ev kolla efter blomlÄdor att hÀnga pÄ insynsskyddet pÄ baksidan. Vill fixa lite nu nÀr det blev sÄ fint :)
0 kommentarer