Födelsedag och Dopdag

TyvÀrr Àr det fel pÄ blogg.se appen sÄ jag kan inte göra inlÀgg frÄn mobilen med bilder, sÄ dÄ fÄr jag ta det nÀr jag har en dator igÄng!
 
Som jag skrev var det mycket i förra veckan och det mĂ€rktes. Åkte ivĂ€g i mĂ„ndags morgon och besiktigade bilen, det var riktigt ruskvĂ€der med spöregn sĂ„ trafiken var inte det bĂ€sta. Köer som bara den sĂ„ jag blev lite sen, men vĂ€l pĂ„ plats gick det bra och bilen gick igenom utan anmĂ€rkning. NĂ€r jag sen skulle hem gick det i 10-20 km/h typ hela vĂ€gen hem... SĂ„ jag kom in till jobbet vid 10 dĂ„. Sen hann jag jobba ett par timmar innan de ringde frĂ„n dagis och sa att Oliver hade höstblĂ„sor i munnen och behövde hĂ€mtas. Mamma va snĂ€ll och hĂ€mtade honom, men kĂ€nde sig sjĂ€lv krasslig sĂ„ jag gick tidigare frĂ„n jobbet.
 
PÄ tisdagen va Chadli hemma med Oliver och jag slutade tidigare och va pÄ 5-Ärs kontroll med Melvin pÄ BVC. Det gick bra, han var sÄ duktig. Jag hade missat att han skulle fÄ spruta, men det gick bra eftersom han fick ett sÄ fint plÄster efterÄt. Killarna fick va hos mamma nÀr jag va pÄ förÀldramöte pÄ dagis, Oliver avdelning.
 
I onsdags va jag hemma med lillskrutt, passade pÄ att kika pÄ Homeland (som jag nu Àr klar med!!) och nÀr Chadli kom hem sen pÄ kvÀllen var det dags för möte pÄ Melvins avdelning.
 
I torsdags va Oliver frisk och fick gĂ„ till dagis. Jag hade tid hos frissan efter jobbet och va dĂ€r och blekte bort den fula utvĂ€xten och toppade och jĂ€mnade till lĂ€ngderna. Åkte och hĂ€mtade Oliver hos mormor, Melvin fick sova kvar dĂ€r. Vi kĂ€kade lite middag och sen var det hopp i sĂ€ng.
 
I fredags nÀr jag skulle locka till hÄret sÄ kÀnde jag att det inte blev som jag tÀnkt mig... TÀnkte inte mer pÄ det förrÀn jag kom till jobbet och Aslim pÄpekade att det inte syndes att jag klippt mig. SÄ jag ringde till frissan och sa att det blev lite fel. Jag tÀnkte helt fel nÀr vi bara toppade och snÀll som hon Àr bokade hon in mig denna veckan pÄ torsdag pÄ lunch sÄ ska hon kapa av lite till sÄ det blir mer en frisyr! Jag Ät en trevlig lunch med min svÀrmor :) Och sen hade jag tid hos kiropraktorn - som tur Àr sÄ kÀnns ryggen och nerven i benet bra nu. HÀmtade Messi efter jobbet och Äkte sen förbi Lindex, systemet och ICA pÄ vÀgen hem. Köpte en Harry Boy sÄ jag kunde va med och spela om 41 miljoner!! Men jag fick bara 4 rÀtt :(
 
Det va fredagsmys för hela slanten med popcorn och tvÄ sötnosar som somnade i soffan.
 
Oliver och Chadli.
 
Selfie med min sötnos.
 
I lördags vaknade jag upp med huvudvĂ€rk... Fick ta tvĂ„ alvedon och vila lite, sen Ă„kte jag och Melvin till Sickla och mötte upp Kai och Bruno. Oliver stannade hemma med Chadli. Va lite i Sickla och kikade och gick sen hem till Kai en stund. Åkte hem och sĂ„ Ă„kte vi till Plantagen och köpte ljung som jag planterade ute, dags att byta ut sommarblommorna. Handlade mat, Ă„t middag och la barnen, sen tĂ€nde vi upp ljus och slappade i soffan.
 
TÀnde lyktorna utanför.
 
Och inne, höstmys :)
 
I söndags hade jag ocksÄ lite huvudvÀrk nÀr jag vaknade, undrar om det var rödvinet jag köpte? Fick present och sÄng i sÀngen av mina fina killar. Sen Ät vi frukost och efter det började jag baka och fixa inför födelsedagsfirandet.
 
Bakade en seg kladdkaka, morotskaka och kolasnittar. Sen bjöd jag pÄ fyllda lövbiffar, klyftpotatis och sallad. Mamma, HÄkan och Monica kom och firade mig! Monica hade med sig presenter till killarna och skÀmde bort dem! TyvÀrr hade vi redan lego och duplo som hon köpt, men det byter vi bara :)
 
Oliver ville va Pippi pÄ morgonen och fick tvÄ tofsar :)
 
Fikadags.
 
38-Ă„ring!
 
Fick fina blommor av mamma och HÄkan (och ett fint armband + gardiner som jag tÀnkte byta)
 
Fick detta fina Edblad halsband av min Àlskling och armband av Monica och örhÀngen av Messi :)
 
Har haft en fin födelsedag med vackert vÀder och varmt ute!
 
Det enda som var trÄkigt var att nÀr Chadli skulle köra Monica till tÄget sÄ skulle han ta min bil och dÄ fungerade inte vÀxellÄdan. SUCK, bigtime! Va faaaaaan kÀnde jag bara. SÄ idag har jag ringt till verkstan som ska ta sig en titt pÄ bilen gratis. Förhoppningsvis Àr det fel pÄ nÄn vajer och att inte hela vÀxellÄdan Àr trasig. HÄll tummarna!!
 
Idag Ă€r det Olivers dopdag ♄ Skruttisarna ska till Tobias idag, men ska sova hos mig pĂ„ torsdag dĂ„ han ska pĂ„ utvecklingssamtal i Ludvigs skola.
 
Nej, nu ska jag jobba pÄ!! Efter jobbet ska vi en svÀng till VÀllingby C och kika lite :)
1 kommentar