Helgen och morsdag
Vi Ă„t grillad kyckling och sallad till middag, killarna kom sen och hade fredagsmys. I lördags var det Chadlis tur att försöka fĂ„ sovmorgon, inte lĂ€tt med tre barn hemma... Men vi gick ut till parken och Jesper fick gunga för första gĂ„ngen. Han verkade tycka om det 😃 
Melvin hade en kompis hÀr hela dan som han lekte med. Jag och Oliver tog med spark och Messi och gick till affÀren och köpte grÀdde till jordgubbskladdkakan jag bakat. Den blev sÄdÀr... Tog iaf med den och gick över till Lotta och Kenneth pÄ fika och hÀlsade pÄ lilla Tuva.

Va sen hemma pĂ„ kvĂ€llen. I söndags var det min sovmorgon och min dag! Morsdag! Melvin kom insmygandes och sa grattis och gav mig en fin teckning ❀


Sen gick jag upp och gjorde frukost dÄ det aldrig kom nÄt kaffe pÄ sÀngen. Klippte grÀsmattan och fixade i trÀdgÄrden. Tog med alla barn och hund och tog en cykeltur/promenad.

Sötnosar vid frukosten.

Det va inte helt enkelt att hÄlla ordning pÄ alla!

Under tiden fixade Chadli med sladdar hÀr hemma vilket inte heller va helt enkelt. Fick dessa fina rosor.Morsdags teckningar frĂ„n Melvin och Oliver ❀ Passar pĂ„ att tejpa upp dem pĂ„ vĂ€ggen innan mĂ„lningen!

Tobias kom förbi pÄ em och Àven han hade med en present "frÄn killarna".

En hallonbuske och trĂ€dgĂ„rdshandskar 😊

Jag ska gĂ„ med mamma och Rosa och fira vĂ„r mamma genom att bjuda pĂ„ fotbehandling och middag i MOS. Jag fĂ„r min behandling av man och barn. Fin belöning som mor 😍

IgÄr va jag hemma pÄ fm, fint vÀder ute! Vattnade grÀsmattan och passade pÄ att sola lite nÀr Jesper sov.

Buskarna vÀxer, stÀllde ut barnbordet med blomma pÄ.

Hade varit mysigare pÄ baksidan utan bygget mittemot... Ogillar byggljud!!

Va ivÀg och fixade naglarna pÄ ett nytt stÀlle i Jakan och mamma passade Jesper under tiden.

Kanske inte de bÀsta men snabbt och billigt!

Satt kvar hos mamma ett tag dĂ„ Jesper somnat och Ă„kte hem en svĂ€ng innan jag hĂ€mtade killarna. Det va sĂ„ varmt sĂ„ vi Ă„kte och köpte glass, sen kom Tobias och hĂ€mtade dem och de har sovit dĂ€r inatt. 

Perfekt lÀge, Jesper leker inne och jag kan ligga ute i solen.

PÄ kvÀllen va jag ivÀg till Ikea med Jojjo och köpte ny hatthylla som vi sÀtter upp nÀr de mÄlat, blev Àven en fin blomma som jag aldrig sett förut?!

SÄ hÀrlig fÀrg.

Min fÄr stÄ vid TVn.

Sen tog vi en promenad i spÄret hÀr och det fanns sÄ mkt liljekonvalj sÄ jag plockade med lite hem.


Nu stĂ€das det hĂ€r hemma, Jesper sover, jag vĂ€ntar pĂ„ att killarna kommer hem och Ă€ter lite innan de ska till skola och dagis sen Ă„ker jag en svĂ€ng till Anneli. Ska nog börja packa idag, ikvĂ€ll Ă€r vi bjudna pĂ„ middag hos mamma och HĂ„kan. PĂ„ onsdag ska jag hĂ€mta Monica och Oliver har VĂ„rsalong och pĂ„ torsdag morgon kommer taxin och hĂ€mtar oss 5:30 och vi drar till Grekland!!!