Första advent
Redan första advent och snart jul!! Tiden gÄr ju sÄ fort.
 
Veckan har gÄtt som vanligt skulle jag sÀga, jobb och sen hem och umgÄs med familjen. I tisdags bokade jag in en timmes massage efter jobbet, skönt! I torsdags va alla tre killarna vakna nÀr jag Äkte till jobbet, de brukar sova nÀr jag gÄr hemifrÄn.
 
Mys i soffan.
 
PÄ eftermiddagen kom Chadli in till jobbet dÄ han skulle fira en kollega som fyllt 50 Är, dÄ passade jag pÄ att gosa lite med Jesper.
 
Mammas lilla skrutt
 
I fredags mötte Fanny och Ludvig upp mig efter jobbet och följde med hem pÄ middag och sÄ tittade vi pÄ Idol. Killarna va sÄ glada över att fÄ umgÄs med brorsan!! Chadli Äkte in till stan pÄ middag med ett projekt-gÀng och sen vidare till jobbet dÀr Ärliga fotbollsfesten va. Han hade roligt och kom hem sent pÄ natten, kÀnns lite trist att jag missade det, men vi hade en mysig kvÀll hemma.
 
Melvin fick med Kalle Kanin hem frÄn skolan som skulle hÀnga med honom i helgen, vi fotade och fotade haha!!
 
I lördags vaknade jag tidigt med Jesper, sÄ vi gick upp och sen nÀr Chadli vaknade runt 9 tiden sÄ gick jag och la mig igen. Vaknade först 11:25 sÄ jag hann inte riktigt med det jag hade tÀnkt... Julpynta och handla grejer till pepparkakshus samt fixa lunch innan vi Äkte till Kai och Martin.
 
Men men, vi lÀmnade av Jesper och Messi hos Monica. Chadli skulle möta upp grabbgÀnget för en killtrÀff och sen Äkte vi tre vidare till Kai. Vi fick lite lunch och sen bakade jag och Kai lussekatter som vi mumsade pÄ. Killarna lekte med Bruno och en kompis till honom.
 
 
Vi hann Äka till Sickla köpkvarter en svÀng, hittade lite julklappar och en stickad tröja till mig sjÀlv. Handlade lite pÄ Ica och sen förbi och hÀmtade Jesper och Messi innan vi Äkte hemÄt. Blev en sen middag och sÄ nattade jag Jesper som somnade ovaggad strax innan Ätta.
 
Killarna kollade pÄ film och jag somnade till SOA i soffan...
 
IgÄr gjorde vi pepparkakshuset, det va lite svÄrt att fÄ till allt. FörstÄr att alla inte tycker om att göra det! Men till slut sÄ!
 
Glada killar pÄ morgonen med Kalle Kanin
 
Dags att tÀnda första ljuset
 
Tadaaa!!
 
Jag julpyntade, fixade lunch och sÄ Äkte vi till Marie och Henrik pÄ adventsfika. Killarna trÀffade spontant Tobias istÀllet för att följa med.
 
Det bjöds pÄ massor med gottis.
 
Fina familjen
 
Jesper och Vilgot röjde
 
EfterÄt Äkte vi till MOS dÀr vi mötte upp killarna, vi hittade en julklapp till Jesper och sÄ bestÀllde vi nya handtag till vÄra lÄdor och luckor i köket. De vi har sitter inte bra lÀngre, dags att byta ut!
 
Sen vidare hem, sen kvÀll igen... Sen middag och sÄ var det dags att duscha och natta. Jesper somnade snabbt, han hade knappt sovit pÄ dagen. Jag pyntade klart det sista och nÀr killarna lagt sig sÄ satte vi oss i soffan och myste och tittade pÄ ett halvt avsnitt Blacklist (innan jag somnade).
 
 
Nu Àr det en ny vecka. Idag har jag varit ivÀg till ögonlÀkaren och blivit undersökt, jag har som fÄtt ett eksem vid sidan av ögat som inte ger med sig. Det Àr rött och kliar, sÄ nu har jag fÄtt salva som jag ska anvÀnda i tre veckor. Blir det inte bÀttre pÄ tvÄ veckor sÄ skulle jag höra av mig igen. Ska vila lite med sminket under tiden. KÀnner mig lite hes och inte helt ok i halsen sÄ jag har inte trÀnat nu pÄ ett par dagar och vilar tills jag kÀnner mig helt ok. PÄ fredag ska jag sluta tidigare och ta Jesper dÄ Chadli och Monica ska pÄ begravning. DÄ Àr det ocksÄ pappahelg och killarna ska till Tobias. PÄ lördag ska jag fixa naglarna och sen gÄ till frissan, ska prova en ny frisör i MOS - hoppas att den Àr bra! Sen pÄ kvÀllen ska jag och min man pÄ lite julfirande inne i stan, Monica ska passa Jesper. Mysigt med lite egentid, det kÀnns som vi knappt hinner umgÄs med varandra pÄ vardagarna. SÄ mycket med allt annat och jag har inte sÄ mÄnga timmar hemma nÀr jag jobbar :(
 
PÄ söndag ska jag gÄ med barnen pÄ julkonsert i Konserthuset, det ska bli mysigt!