1 mÄnad kvar till jul

TĂ€nk att tiden alltid gĂ„r sĂ„ snabbt nĂ€r det nĂ€rmar sig jul! Och pĂ„ nĂ„t konstigt sĂ€tt hinner man med allt till julafton. Idag var det vitt ute nĂ€r vi vaknade, kul att se barnens miner nĂ€r det har snöat. 
 
En nöjd kille som Àter frukost hos mormor och HÄkan förra helgen.
 
SÄ snÀllt av Kenneth att hjÀlpa till att tapetsera och det blev jÀttefint, Àr sÄ nöjd!!
Superfint med lite fÀrg och liv pÄ den vita vÀggen.
 
Bruno och Kai hÀngde hÀr i söndags, tur att hon va lika trött som jag var. Hann pigga pÄ mig tills det var dags för Kenneth, Lotta, Ella och Tuva att komma hit pÄ middag. Blev vÀldigt tidigt för mig i sÀng pÄ kvÀllen sen. Lite att ta igen!
 
Veckan har gĂ„tt snabbt, var pĂ„ mammografi i tisdags och var pĂ„ ett ultraljud i torsdags dĂ„ jag kĂ€nt en stor knöl i min mage. Man blir orolig och tĂ€nker direkt pĂ„ cancer... Men det var ett brĂ„ck pĂ„ bukvĂ€ggen sĂ„ det var ingen fara! FĂ„r se vad lĂ€karen sĂ€ger nĂ€r han fĂ„r svaren om vi ska göra nĂ„got Ă„t det. Det kĂ€nns iaf skönt att ha fĂ„tt svar. I onsdags hĂ€mtade Tobias killarna frĂ„n skolan och sĂ„ var han hĂ€r en stund och sen Ă„kte vi till Mc Donalds och Ă„t middag som han bjöd pĂ„. Åkte föfbi XXL pĂ„ vĂ€gen hem och hittade en overall och nya fodrade stövlar till Jesper och nya inomhus fotbollsskor till Melvin.
 
Provar sin nya overall.
 
I fredags var jag pÄ kundbesök de sista timmarna jag jobbade, fick ta en taxi hem efter dÄ det blev ett missförstÄnd mellan Chadli och mig med bilen o busskortet. Lite köer pÄ vÀgen, alla ville vÀl shoppa pÄ Black Friday rean :)
 
Jag hittade faktiskt en hel del pĂ„ XXL som jag klickade hem pĂ„ nĂ€tet!! PĂ„ kvĂ€llen Ă„t vi tacos och tittade pĂ„ Idol. Idag som sagt vaknade vi upp till snö. Oliver hade fotboll mellan 8-9, jag hade tid hos frisören vid 9 och efter det sĂ„ tog jag och Jesper en promenad. 
 
Tittade pÄ fÄren.
 
Skönt med frisk luft!
 
Plockade med lite pynt hem som blev...
 
SĂ„hĂ€r!! Fint va?!
 
Skjutsade Chadli till tÄget dÄ han skulle pÄ killtrÀff, sÄ Äkte jag med de smÄ killarna till SÀby GÄrd dÀr vi hÀlsade pÄ hÀstarna och Ät lunch.
 
 
Killarna Ă„t pannkakor och jag linssoppa.
 
Sen Ă„kte vi hem till Marie och Henrik och hĂ€lsade pĂ„ i deras nya hus, kul att vi fick ihop det sĂ„ spontant. Åkte hem, tvĂ€ttade och bĂ€ddade rent i alla sĂ€ngar. Lagade middag, Jesper somnade ovaggad i soffan dĂ€r uppe. Killarna Ă€ter en vĂ€ldigt sen middag nu och jag ligger och halvglor pĂ„ nĂ„n dĂ„lig romantisk julfilm pĂ„ Netflix.
 
Imorn ska jag och Lotta Äka och trÀna pÄ jobbet tillsammans, sen Àr det Julmarknad i Riddersvik som vi tÀnkte hinna till innan Jesper ska pÄ sitt första kalas hos Matilda.
 
Ha en skön lördagskvÀll!!

0 kommentarer