Lillfis och fest
Konferensen i mÄndags gick bra, smidigt att Äka dit trots lite köer och sen stod vi i garaget under hotell Clarion dÀr vi va. Kom hem runt 19 tiden pÄ kvÀllen. Jag somnade rÀtt tidigt pÄ kvÀllen, inget trevligt sÀllskap numer. Men det har ju sina förklaringar, en lillfis som vÀxer i magen som gör att jag blir trött! Vi va pÄ KUB i onsdags och allt sÄg bra ut sÄ nu vÄgar jag skriva om det.


Första bilden :)

Den hÀr veckan har jag varit nere pÄ gymet, det kÀnns bÀttre i vaden nu. Men jag kan inte springa Àn, sÄ det blev att gÄ pÄ rullbandet och sen styrketrÀning.


BÀttre Àn inget!

I onsdags var jag ivÀg och fixade naglarna, valde roséglitter. Fick flera kommentarer om fina naglar igÄr - kÀnns kul.PÄ kvÀllen i onsdags fixade vi vÄfflor, det var ju ÀndÄ vÄffeldagen!


IgÄr lunchade jag med Jessica, det var sÄ trevligt att ses. LÀnge sen och jag mÀrkte hur mycket jag saknat henne och hur roligt vi hade nÀr vi jobbade ihop förut.

Nu ska jag springa ivÀg och möta Mikan pÄ lunch och ikvÀll Àr det dags för idrottsfesten. Det ska bli roligt, blir ju inte lika vilt som förra Äret ;) Haha, blir stÀdad och nykter i Är!

IkvÀll sover skruttisarna hos Tobias men kommer tillbaka till mig imorn.

Ha en skön helg!!