Fina kollegor

I mÄndags trÀnade jag zumba pÄ lunchen, kÀndes som jag inte riktigt kunde ta ut stegen... Ät sushi till lunch och fick sÄ ont i magen efter ett tag. Hade ont och blev liggandes i soffan pÄ kvÀllen. Fick feberfrossa under natten. KÀnde mig lite bÀttre men inte helt ok pÄ tisdagen.


Va pÄ sjukgymnastik, det kÀnns som det inte ger nÄt men vi fÄr vÀl se?! Gick runt lite i MOS, Chadli och Jesper mötte upp mig dÀr. Gjorde Àven synundersökning, börjat se sÀmre... nu börjar det! Köpte med en sallad och Äkte hem, fick ont i magen igen.

I onsdags kĂ€ndes magen iaf bĂ€ttre, skönt! 

I torsdags hade vi frukostmöte pÄ jobbet, hÀr Àr min kollega Elin. PÄ kvÀllen Äkte jag och grabbarna till XXL, köpte regnstÀll till Oliver pÄ rea och ett packe strumpor.

I fredags va jag lite ledsen pÄ jobbet, struligt med lön, bonus och semesterdagar. Jobbigt nÀr saker blir fel och det har varit endel som strulat sen jag kom tillbaka! Det tog mycket tid och energi i fredags! Jag har sÄ fina kollegor, fick detta av Anna.

Och dessa fina av Britten!

Tack 💕

PÄ frukostmötet i torsdags fick vi ge varann positiv feedback. Detta sa de om mig.

PÄ kvÀllen Ät vi middag, lÀste ut en bok med barnen och kollade pÄ TV.

IgÄr Ät vi mysfrukost.

Sen borstning av tÀnder!

Vi klÀdde pÄ oss och va ute en stund.

Sen blev det lunch pÄ Ikea innan vi drog pÄ firande av Linnea i Trosa.

Hon fyller 16 Är pÄ tisdag! Dessa trÀningsbyxor fick hon bl a.

Starka armar haha... Vi Äkte hemÄt runt 18-tiden. Kom hem och la Jesper och vi andra kikade pÄ Mello. Grabbarna somnade i soffan.

Idag va vi ute efter frukost, först hÀr hos oss och nÀr vi lÀmnat hem Jesper för vila sÄ Äkte vi i de lÀngre backarna!

Det hade kommit mer snö under natten, killarna gör snöÀnglar. Vid 13 va vi hos Kai dÀr vi va hela dan, blev bjudna pÄ lek, mat och fika.

Mums, minisemlor!!

Nu har vi tvĂ€ttat, fĂ„tt upp grind, bĂ€ddat rent, badat barn och sett pĂ„ TV sĂ„ nu Ă€r det natti  natti!!