Ny vecka

I mĂ„ndags jobbade jag pĂ„ kontoret och i tisdags och onsdags hemma. Vi hade ett digitalt PT-pass i tisdags morse. 

(null)

Jag har i veckan suttit i Melvins rum och det passade perfekt till passet.

SÄ skönt att sitta dÀr, kÀnns mer som en arbetsplats.

(null)
Mina sötnötter vill sova tillsammans ❀

Vi tittade pÄ en film i veckan, The game changer som handlar om mat och kroppen och jag blev inspirerad att Àta mer grönt. Inte sluta med nÄt, men tÀnka om lite.

(null)
BÄde torsdag & fredag Ät jag denna goda gröna sallad frÄn Holy green. SÄ gott!

(null)
BestÀllde detta paket som ska komma en gÄng i mÄnaden, kollagen. SÄ ska se om naglar, hÄr och hy blir bÀttre! SpÀnnande!

(null)
Provade pÄ TikTok pastan som Àr sÄ omtalad nu, men njaÀe den blev ingen favorit.

I fredags tog jag bilen in till stan dĂ„ jag hade naprapat tid. Nacken kĂ€nns bĂ€ttre och jag frĂ„gade henne om mina andra krĂ€mpor och det kanske Ă€r muskulĂ€rt? Kan ha överanstrĂ€ngt muskler nĂ€r jag Ă„kt skidor eller trĂ€nat, kanske fĂ„tt muskelinflammation eller nĂ„n bristning? StĂ€mmer lite in pĂ„ hur det kĂ€nns men skulle va skönt att veta. 

Va med pÄ ett möte och Äkte den hem igen. Sprang en runda med Lotta och sen Ät vi middag och hade fredagsmys.

IgĂ„r efter frukost var jag sugen pĂ„ att hitta pĂ„ nĂ„t sĂ„ vi klĂ€dde oss och började Ă„ka mot Lida i Tullinge, men en bit pĂ„ vĂ€gen ringde Olivers trĂ€nare och undrade var han var? Match om 15 min! SĂ„ det va bara att vĂ€nda hem igen... 

(null)

Oliver spelade tvÄ matcher och jag stannade och tittade. Först vÀrmde solen men sen kÀnde jag mig som en isbit. Fy sÄ kallt det va!

(null)
Bad Oliver ta en bild pĂ„ mig 😂

(null)

(null)
Kallt đŸ„¶

Åkte sen hem och fixade lunch, mer grönt Ă„t mig.

(null)

Tinade upp i soffan en stund.

Tog en joggingrunda med Kenneth o Lotta. Tog sen ett varmt bad, skönt! 

Jesper har lekt med kompis pÄ eftermiddagen och Ät middag dÀr. Jag och Chadli sÄg Mello och killarna spelade pÄ övervÄningen.

Söndag idag, ska fixa naglarna snart. Chadli ska ivÀg och spela fotboll. Jesper ska leka med kompis. Sen ska vi ivÀg till pappa en svÀng.

Var Àr solen? Trodde det skulle bli sol o varmt idag, men Àn sÄ lÀnge Àr det lite mulet och ser kyligt ut. Kanske kommer snart, klockan Àr bara strax efter 9.

Ha en hĂ€rlig söndag 🌾
0 kommentarer