Snart helg!
Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ va skönt att det snart Ă€r helg. KĂ€nner att jag haft för mig för mycket under veckan, kroppen sĂ€ger ifrĂ„n nu! Naglar i mĂ„ndags, tjejmiddag i tisdags, handlade i onsdags, aw och gick pĂ„ stan lite igĂ„r. JĂ€tte trevliga saker att göra, men jag kĂ€nner att jag blir för trött.

Jag fick en förfrÄgan om att vara med pÄ söndagsmorgon med Tilde de Paula nu pÄ söndag, men jag Àr ju i Tallin dÄ sÄ jag kan inte. Det handlar om den bloggande patienten och jag skulle vara med som anhörig. Men jag frÄgade Rosa om hon kunde tÀnka sig att vara med, sÄ nu blir hon kÀnd pÄ söndag :) Jag fÄr spela in och titta sen nÀr jag kommer hem, spÀnnande!!

IkvÀll kommer Therese och Marie hem till mig pÄ middag, ska bli jÀtte trevligt. Det blir hemmalagad pizza och Gino till efterrÀtt. Fick bli nÄt som Àr lÀtt och snabbt att göra dÄ jag inte har sÄ mycket tid. GÄr ÀndÄ en timme tidigare idag och löser av mamma eftersom Tobias ska ut och bowla med sitt jobb ikvÀll.

IgÄr var jag och Lisa pÄ Mulberry pÄ kundkvÀll, man fick lite chips och champagne och sÄ var det 20% rabatt pÄ utvalda varor. Sen nÀr man gick fick man en goodie bag, men den var inte mycket att hÀnga i gran. En polkagris, nÄgra vykort och ett par pappersglasögon?! Jaja... Var förbi pÄ Massimo Dutti efterÄt och sÄg den hÀr fina klÀnningen som var jÀtte söt pÄ, men köpte inte den.Hade tÀnkt gÄ förbi i KungstrÀdgÄrden och sen den fina blomningen av körsbÀrstrÀden, men regnet tillÀt inte riktigt det. Det hÀr sÄg inte lika roligt ut Àven om man kan ana nÄgra rosa trÀd.VÀdret var finare idag, solen sken och vÀrmde sÄ skönt pÄ lunchen. Bara tvÄ timmar kvar innan jag Äker hemÄt, kanske ska passa pÄ att vattna blommorna, de ser inte sÄ pigga ut hihi...Imorn ska vi hÀmta soffan!! Ska bli sÄ hÀrligt. Har sÄlt vÄra som blir hÀmtade imorn. SÄ snart Àr Àven vardagsrummet klart.

Ha en trevlig kvÀll och helg, vet inte om jag hinner uppdatera nÄt i helgen!