NÀr man inte rÀcker till

Va svĂ„rt det Ă€r att hinna med allt nĂ€r det Ă€r sĂ„ mycket pĂ„ G. Vi Ă€r fĂ„ pĂ„ jobbet och en hel del att göra. Flytten tar sin tid, bĂ„de Chadli och jag har kört pĂ„ i veckan. Jag med att Ă„ka och köpa grejer, packa och flytta över grejer och han skruva upp möbler. Mamma och HĂ„kan  har hjĂ€lpt oss sĂ„ mycket i veckan, oerhört tacksam för det. HĂ„kan Ă€r en riktig Handyman! Han fixar det mesta, det Ă€r toppen đŸ‘ŒđŸ»

Jag kĂ€nner dĂ€remot att jag försummat barnen, jag hinner inte med. Har ingen ork kvar. Min oro har smittat av sig pĂ„ dem. Melvin Ă€r okoncentrerad i skolan... LĂ€ngtar sĂ„ tills det hĂ€r Ă€r över sĂ„ vi kan gĂ„ tillbaka till det normala igen. Det Ă€r svĂ„rt att hĂ„lla reda pĂ„ allt, halloween klĂ€der, nalledag, ta med bok. Tur att Chadli Ă€r lite mer pigg och alert Ă€n vad jag Ă€r just nu. 

Och pĂ„ detta har jag dragit pĂ„ mig vĂ€rldens förkylning đŸ€§

Kanske eventuellt har vi nÄtt slutet pÄ husaffÀren, vi kommer nog acceptera ett lÀgre bud. Vi orkar inte lÀngre och det kÀnns svÄrt att ha is i magen nÀr det gÀller en sÄ stor affÀr.

Mitt i allt detta drar vi som sagt till USA pÄ onsdag för att gÄ pÄ bröllop. Det Àr runt 20 grader dÀr pÄ dagarna, det kÀnns som ett otroligt skönt avbrott just nu! Det blir bra det hÀr. DÄ kan Àven Chadli och jag fÄ lite rolig tid tillsammans och slippa tÀnka pÄ hus o flytt...

Killarna ska fÄ va med Ludvig och Fanny, de lÀngtar massor. De ser henne som sin extramamma, de fÄr va med sin storebrorsa och dessutom lilla Pom!

Jesper ska vara med farmor och Ă€ven han fĂ„ vara ledig ett par dagar. Som sagt, det blir nog bra det hĂ€r! 

Nu ska jag snörvla mig igenom den hÀr arbetsdagen först!!

Min Ă€lskade Melvin har koll pĂ„ att moster har namnsdag idag. Grattis Sabina, saknar dig sĂ„ mycket!! ❀

Ha en fin helg 💕




0 kommentarer