-2015-
Sitter och dricker te i soffan, fick sova till 9 idag. SĂ„ nu har bĂ„de Jesper och pappa somnat om 😊 Sista dagen pĂ„ Ă„ret som absolut varit ett av de bĂ€sta i mitt liv!!


26/1 kl 4:00 tog jag ett gravtest som visade positivt!! Wow sĂ„ hĂ€rligt! Ca en mĂ„nad senare fick jag vĂ€rldens jĂ€kla muskelbristning i vaden, det tog mĂ„nga veckor innan jag blev bra igen. I slutet pĂ„ april hade mina fina vĂ€nner ordnat med möhippa, sĂ„ lyckat! SĂ„ hĂ€rligt att ha alla mina nĂ€ra vĂ€nner och syster samtidigt! 23 maj fick jag gifta mig med min Ă€lskling ❀ Vilken underbar underbar dag!!! 😍
SÄ nervös och pirrig innan dörrarna öppnades och jag fick gÄ altargÄngen fram!

Och efter det, tvĂ„ fantastiska veckor i Miami och Karibien!! 

I juni slutade mitt lilla yrvÀder Oliver med napp, han bara gav den till tandlÀkaren. Duktig kille! Sommaren va inte den bÀsta men vi fick nÄgra sköna baddagar och en superdag pÄ KolmÄrden.

I augusti började Melvin i sexĂ„rs. Jag tyckte han kĂ€ndes sĂ„ stor nĂ€r han cyklade med mig till skolan. Sen har dessvĂ€rre det inte varit nĂ„gon bra termin... Mycket oro, samtal och ledsna förĂ€ldrar. Jag hoppas verkligen att det blir en bĂ€ttre vĂ„rtermin! 

I september överraskar mina fina vÀnner igen och denna gÄng med en Babyshower!! HÀrligt för dÄ va jag trött och less pÄ att va gravid och ha foglossning. Och i oktober kommer han Àntligen, en vecka över tiden! Jesper!!

Skruttunge som snart blir 3 mÄnader!

Det va en hÀrlig första tid hemma (förutom mjölkstockning) och sen har det bara rullat pÄ. Julen Àr över och ikvÀll ska min man och jag Àta gott och spela Bingolotto! Kanske kan vi vinna nÄn miljon?? Det kÀnns som ett lagom slut med en liten fis. Melvin och Oliver Àr kvar hos Tobias och firar dÀr med storebrorsan.

Hoppas pĂ„ ett gott slut och ett riktigt gott nytt 2016🌟
Vi ses nĂ€sta Ă„r ❀