Tjuvstartat
Melvin fick stanna hemma igÄr ocksÄ sÄ jag fick stÀlla in lunchtrÀffen, vi ska ses pÄ tisdag nÀsta vecka istÀllet. IgÄr var vi hemma hela dagen, det var sÄ trist vÀder ute sÄ det kÀndes nÀstan skönt att fÄ stanna inne. KvÀllen blev lite tjafsig med killarna som inte ville gÄ och lÀgga sig och lyssnade inte pÄ oss. Till slut somnade de iallafall, jag somnade ocksÄ i soffan orkade inte ens titta pÄ SmÄstadsdrottningar... Som vanligt, sÄ det fick jag titta pÄ imorse pÄ play.
 
Idag fick Melvin gÄ pÄ dagis, han hade kunnat gÄ igÄr ocksÄ sÄ det var kul för honom att fÄ leka med kompisar. Jag var hemma och tog det lugnt och Ät frukost. Oliver sov ute ett par timmar, sÄ Äkte vi ivÀg och mötte upp Tobias i Jakan och Ät lunch. Var hemma en stund och började plocka fram julpyntet innan jag hÀmtade Melvin. Kunde inte hejda mig sÄ jag tog fram allt frÄn kartongen, sÄ nu Àr det pyntat hÀr hemma. Vi behövar köpa en lampsladd till den nya stjÀrnan och utomhusbelysning till framsidan. Och efter helgen har vi förhoppningsvis lite mer pynt att hÀnga upp hÀr hemma :)
 
Annars har inte mycket annat hÀnt hÀr, trist vÀder idag igen sÄ det har varit rÀtt skönt att ha varit mest hemma!
 
Imorn ska jag in till jobbet och möta upp Maria och luncha med henne, sen tar jag med mig Ludvig hem!
Ska Àven komma ivÀg till Forma i KallhÀll dÀr man kan fÄ ett prova-pÄ trÀningskort som gÀller i en vecka, hÀrligt att fÄ gÄ pÄ nÄgra pass. KÀnner mig bÀttre nu sÄ hoppas att jag kan trÀna!
 
Hade tÀnkt att bara stÀlla fram adventsljusen.
Men sÄ tog jag fram adventsljusstakar och stjÀrnor.
Fattas bara en sladd, sen lyser den fint!
 
 
Bytte ut höstlöv till julkulor :)
 
Hittade mer stjÀrnor, servetter (Willys) och servetthÄllare (Ikea)!
 
Hittade denna ljuvliga pÄ Presenterian!
 
Och sÄ fick jag tag i kjolen tills pÄ fredag, lite vÀl kort bara...