Hemma semester

I mÄndags började Chadli jobba igen och jag och killarna va bara hemma pÄ fm. NÀr Jesper vaknat Äkte vi till mamma som Àven passade alla tre nÀr jag va pÄ förÀldramottagningen pÄ möte. Det va ett nyttigt och bra möte och jag ska tillbaka pÄ mÄndag och dÄ följer Àven Chadli med.

I tisdags fm va jag ivÀg och gjorde fransar, tÀnkte va fin till bröllopet imorn och pÄ mammas och min & Jespers weekend till Mallis!

Ville inte göra jÀttelÄnga sÄ blev nöjd med detta!

Mamma passade killarna Àven dÄ och sen va vi hemma. Mötte upp Jojjo pÄ kvÀllen och vi va en svÀng pÄ Ikea och sen hÀr och satt och pratade över en kopp te.

I onsdags va vi hemma och va till Ica och handlade, mamma och HÄkan tog med sig killarna i husbilen och Äkte till Vaxholm dÀr de skulle stÄ i tvÄ nÀtter! SÄ roligt för killarna att komma ivÀg. De badade och lekte och hade det bra!

HÄkan pysslar med Melvin nÀr Oliver har somnat.

PÄ vÀg hemÄt imorse.

Jag mötte upp Jojjo pÄ Rusta i onsdags em och sÄ va vi och kikade pÄ Lindex rea. Sen Äkte jag vidare till Jakan och kollade pÄ HM. Köpte lite klÀder och en bikini, vill ha lite nytt med mig till Marbella och Mallis. TÀnk att jag har tvÄ resor kvar!!

IgĂ„r körde jag Chadli till jobbet och Ă„kte sen till MOS. Gick runt och kikade och mötte sen upp Anneli pĂ„ lunch och sĂ„ gick vi runt lite till. Köpte shorts och linne men lĂ€mnade tillbaka pĂ„ kvĂ€llen och köpte svarta strech jeans istĂ€llet. Och sĂ„ hittade jag en vit tisha pĂ„ Lager 157. Åt middag igĂ„r kvĂ€ll och kikade pĂ„ film.

Nu har vi sÀnkt sÀngen till lÀgsta lÀget och ska sÀtta upp grinden som jag köpt! Han klÀttrar pÄ allt och ska stÀlla sig upp!

Idag har det varit super varmt igen! Vilken sommar! Hade gÀrna Äkt och badat men kan inte ensam med alla tre sÄ vi blev hemma i vÀrmen. Har klippt grÀs och tvÀttat och va över till Lotta och Kenneth och fikade. Snart kommer Tobias och hÀmtar killarna som ska va dÀr till söndag nÀsta vecka. Chadli Àr pÄ killkvÀll och Jojjo kommer över senare pÄ middag. Imorn ska vi pÄ Maarit och Jockes bröllop i Björkvik, de ska gifta sig pÄ stranden sÄ hoppas pÄ fint vÀder! Nej nu ska jag blunda nÄn minut hÀr i solen!