New York dag 5, del 2

Shoppade lite mer lÀngs vÀgen och gick Àven pÄ Madame Tussaud's innan vi gick vidare till Hell's kitchen dÀr vi Ät middag.

En normal och en inte sĂ„ normal haha 😂
 
Inne pÄ Nintendo store.
 
Glass stop!
 
Vilar benen i mysiga Bryant Park.
 
Inne pÄ Vaxmuseet.

Gick sen hem, köpte med en kopp kaffe och te pĂ„ Starbucks. Kollade kontot đŸ˜± och lite annat, konstaterade att Chadli inte fĂ„tt lön som han ska... suck! Det blir dĂ„ fel hela tiden för oss med förĂ€ldraledighet!

Sov till 6, vaknade till och hade sĂ„ ont i nacken. Bokade in naprapattid nĂ€r jag kommer hem. Lyckades somna om till 8 och gick dĂ„ upp och packade. Åt frukost och kikade runt lite. Checkade ut och gick och Ă„t lunch pĂ„ Five Guys. Nu sitter vi pĂ„ tĂ„get mot flygplatsen, planet lyfter 17:30 och vi landar hemma i Sverige 7:15. Snart fĂ„r vi trĂ€ffa vĂ„ra smĂ„ Ă€lsklingar. Och byta av svĂ€rmor/farmor som har fĂ„tt jobba hĂ„rt dĂ€r hemma med alla tre! Stor eloge och stort tack till henne!

Dags att checka ut!
 
Tack för den hÀr gÄngen.
 
Sista burgaren i NY!
 
PĂ„ tĂ„get, örhĂ€ngena jag fick ♄
 
I loungen, satt dÀr hela tiden. Skönt!
 

NÀr vi stod i sÀkerhetskontrollen sÄ sÄg Chadli Ethan Hawke, jag blev lire starstrucked och började fota haha...

En selfie med honom i bakgrunden.
 
HĂ€r sĂ„g man lite bĂ€ttre, sĂ„g sen att han Ă€ven va pĂ„ samma plan! Coolt 😊 Nu sitter vi i taxi pĂ„ vĂ€g hem!

Sist jag va i New York va jag med Sabina, det va kul att minnas de stĂ€llen vi va pĂ„ tillsammans. Gick Ă€ven förbi hotellet dĂ€r vi bodde. DĂ„ lĂ„g Ă€ven lilla Melvin i magen utan att jag visste om det 😊

Den hĂ€r resan har varit helt underbar. SĂ„ skönt att fĂ„ tid tillsammans som man och fru ❀ Men som man sĂ€ger, Ă€ven det goda har ett slut! Skönt med iaf en dag hemma, sen vĂ€ntar jobb igen! 

0 kommentarer