Mera hemmafix
I tisdags ringde de frĂ„n skolan precis nĂ€r jag kommit till jobbet och sa att Melvin va hĂ€ngig sĂ„ det var bara att Ă„ka hem igen. Tog med mig datorn och jobbade hemma. Jag blev kvar hemma tis, ons och tors. Martin kom och fixade dörren till Melvins rum sĂ„ nu Ă€r det bara mĂ„lningen kvar. Ska se om och nĂ€r Kenneth har tid. 

Chadli har varit super och fixat med förrÄdet, byggt upp med hyllplan och flyttat in allt. I onsdags flyttstÀdades det i gamla huset. I torsdags tog vi det absolut sista dÀrifrÄn och i fredags sÄgs vi hos mÀklaren och hade frÄntrÀde. SÄ himla skönt!!

Vi har varit och köpt lampor, ny byrĂ„ och en ny sĂ€nggavel. SĂ„ nu Ă€r det lite mer hemmafix pĂ„ G. Skönt sen nĂ€r man blir helt klar! Fick Ă€ven mail om att sofforna Ă€ntligen packas och Ă€r pĂ„ vĂ€g, vi fĂ„r nog dem nu i veckan!

I fredags Äkte jag och köpte ett par stövlar och Melvin fick köpa lite nya klÀder. Han blev sÄ kÀr i sin nya jacka.
(null)

BÄde han och Oliver fick Marcus&Martinus tröjor ocksÄ. PÄ kvÀllen sÄg vi Talang och myste pÄ övervÄningen.

IgÄr gick jag pÄ promenad och mötte upp mamma och HÄkan som följde med pÄ fika hos oss. Fixade lunch och sen Äkte Melvin till kyrkan som ordnat med dataprogrammering. Carolina stannade dÀr med honom och Albin. Vi va bjudna till gamla grannen pÄ lite kalas dÄ Freja fyllt 3 Är.
(null)
Oliver va duktig och höll Jesper i handen hela vÀgen.

Idag tog jag en promenad till Jakan, fixade naglarna och sen hÀmtade Chadli mig dÀr och vi Äkte till Aslim pÄ trevlig och vÀldigt god brunch.

(null)
Imorse med en kopp kaffe i sÀngen, skönt!

(null)

(null)
Elin, Aslims barnbarn och Jesper.

Nu sitter vi i bilen pÄ vÀg hem, det mÀrks att det börjar bli ljusare ute! Men trist och grÄtt med regn... vi ska bygga ihop lite möbler.

Imorn ska jag in till stan pĂ„ kurs hela dan och pĂ„ tisdag möte i Olso heldag. Vi ska ta ett lite senare flyg hem sĂ„ vi hinner in till stan en svĂ€ng efter mötet. Firar Sophie lite ocksĂ„ som fyller Ă„r 💕 

Ha en skön söndagkvĂ€ll ❀