Veckan

I måndags fixade jag lite för familjen på Alla ♥ Dag.
 
Lotter och lite gottis till var och en.
 
Jag och Oliver hade tid på BUMM att kolla upp hans astma. Det var bra, han har bra med syre i lungorna. Vi ska under sommaren pausa med att han tar sina puffar morgon och kväll.
 
Lyssnar på lungorna, han fick också blåsa. Duktig kille!
 
Efter läkaren lämnade jag Oliver i skolan, hämtade Chadli och körde in till jobbet. 
 
Happy Valentines Day
 
I tisdags jobbade jag också från kontoret, åkte tidigare och mötte upp Chadli, Jesper och Oliver och gjorde pass i Sollentuna.
 
Efter det åkte jag in mot stan, åt sushi, shoppade lite och hade sen bokat 75min scrub och massage som jag fått i julklapp, underbart. Egentligen var den en behandling till mig och Chadli, men jag snodde den och får boka in något annat till honom :)
 
Så skönt, tack mami ♥
 
I onsdags hade jag tid för naprapat, jäklar så ont jag har i min armbåge... Så trist! Blir absolut ingen padel eller styrketräning nu så att det får läka. 
 
På kvällen hade Oliver hockey och Jesper innebandyträning.
 
I torsdags hade jag utvecklingssamtal med Oliver och Melvin, tänk att Melvin snart är tonåring och börjar högstadiet! Och Oliver mellanstadiet! Kul ändå!
 
Det blev digitala möten då jag var på kontoret.
 
I fredags jobbade jag hemma, va ute och sprang på lunchen - skönt med sol och barmark!
Nöjd efteråt!
 
Lotta masserade mig, fantastiskt skönt!
 
Oliver sov hos en kompis och Melvin önskade få Chop chop till middag så vi åkte dit och åt.
Gott, dock blev det en doggybag med hem, vi orkade inte äta upp allt.
 
Köpte lite fredagsgottis och åkte hem och tittade på Talang.
 
I lördags när jag vaknade och tittade ut blev jag smått chockad, det var vinter igen! Det hade snöat hur mycket som helst! Var ute på dagen och tog en promenad, men shit va tungt det var att gå. 
 
Men fint ute, det var några ute och åkte längd - blev sugen men är så rädd att ramla och slå in svanskotan igen.
 
Mötte Jojjo och vi va i Vällingby en sväng, kul att hinna ses en snabbis. Va bara hemma på kvällen och tittade på Mello. 
 
I söndags hade Oliver match ute, va uppe i tid så han fick i sig frukost och sen blev han hämtad. Jag var iväg och fixade naglarna och mötte sen upp tjejerna i Steninge där vi åt brunch och kikade runt. Mysigt att ses och prata ikapp, vi satt i några timmar!
 
Vilken gottis buffé!
 
Tog en promenad med Oliver hemma innan vi åt middag, skönt att det inte är mörkt vid 17, vi går verkligen mot ljusare kvällar nu.
 
 
Kollade Love is Blind på Netflix, hann se hela 6 avsnitt igår haha...
 
Vilket jäkla vinteroväder det var imorse, såg ut som en snögubbe efter att ha gått till bussen bara.
 
Sista veckan nu innan sportlovet, killarna ska åka skridskor med skolan. Sen åker Melvin till Gävle på fredag - tisdag och sen byts de av och Oliver åker tisdag - söndag.
 
 
0 kommentarer