Jalla jalla!
Är sĂ„ otĂ„lig nu! Vill att Lillfisen ska komma nu, Ă€r sĂ„ redo och sĂ„ klar med att vara gravid. Vid minsta lilla förvĂ€rk fĂ„r jag förhoppningar men inget Ă€n sĂ„ lĂ€nge! Gick in i v. 40 igĂ„r och har ju BF 2/10 men hoppas ju att han vill komma tidigare!! Kom igen nu :)

Jag har fotat magen varje vecka frÄn v.6 och hoppas nu pÄ att detta Àr sista magbilden!


Är trött och less nu och tycker det skulle va sĂ„ underbart att fĂ„ trĂ€ffa den dĂ€r lilla som vĂ€xt till sig i magen. Vill ligga pĂ„ rygg och pĂ„ mage, vill kunna sitta bekvĂ€mt. Det Ă€r vĂ€l ingen idĂ© Ă€n att sĂ€ga att jag vill kĂ€nna mig piggare för det kanske jag inte gör Ă€n pĂ„ ett tag!

Vill ha vanliga klÀder pÄ mig, glider runt sÄhÀr om dagarna...

Köpte denna klÀnning nÀr jag och mamma va i Stinsen, sÄ snygg!

Och sÄ levererades jackan hem i fredags, ska som sagt bli kul att fÄ klÀ sig i vanliga klÀder snart!! Det blev frÄn svÀrmor sÄ maken fÄr hitta pÄ nÄt annat, om jag kommer pÄ nÄt!

IgĂ„r va det lugnt, kollade pĂ„ film och Ă„t gott. Tog en promenad, men orkade inte gĂ„ sĂ„ lĂ„ngt. Magen blir stenhĂ„rd. 

Imorse va jag med pÄ simskolan, sen hade vi födelsedsgsbrunch hos mamma och firade Jonathan som fyllt Är, mig som fyller imorn och mamma som fyller om en vecka.

Hade pÄ nya klÀnningen, dock utan skÀrp och sminkade mig idag! KÀndes roligt med lite fix :)

Massor med gott pÄ brunchen.

Mamma öppnar present frÄn familjen Granath.

Av oss fick hon en jacka. Sen var det dags för Jonathan att öppna.
Av oss fick han Minecraft gosedjur och en mössa.

Efter Äkte vi och kikade pÄ nyöppnade Stadium outlet, men det fanns inget speciellt och sÄ kikade jag in pÄ Lindex dÀr det kanske fanns lite att önska sig i present :)

Som sagt imorn fyller jag Ă„r! FĂ„r se om jag kanske fĂ„r en bebis i present?? Annars ska jag till barnmorskan 11:30 och sen samtal i Melvins skola 14:30. Funderar pĂ„ om vi ska gĂ„ ut och Ă€ta eller köpa hem nĂ„t gott? FĂ„r se! 

Nu ska jag natta barn och snart mig sjÀlv!