HĂ€lsocheck
Söndagen blev ocksÄ lugn, jag satt först hemma i solen och grabbarna lekte ute men nÀr det började mulna pÄ tog vi cykeln till mamma. Först cyklade jag över med Melvin och sen fick Oliver premiÀrcykla med mig, han gillade det och satt bak och skrattade.
 
PremiÀrtur i blÄsten.
 
Framme hos mormor.
 
Det var roligt.
 
VÀrldens motvind pÄ vÀgen dit, men det Àr vÀl bra trÀning? Vi blev kvar dÀr en stund, först var vi ute och Melvin sparkade boll. Sen tog vi en fika inne och Oliver somnade i sin nya resesÀng och efter ett tag hittade jag Melvin sovandes pÄ golvet med min mobil i sin hand :) Bar honom till mammas sÀng och han sov en lÄng stund.
 
Jag cyklade hem med Oliver och sÄ körde mamma över Melvin sen. Jag drog ivÀg och hÀmtade Tobias telefon som han glömde under pokerkvÀllen, lite mycket whiskey kanske... Tur att han hittade den iaf. Sen hade jag tÀnkt springa men var hungrig sÄ det blev middag först och sÄ blev jag sÄ mÀtt sÄ det blev en snabb promenad i 40 min och sen sprang jag 15 min. Hade tÀnkt gÄ fort i en timme, men blev sÄ sugen pÄ att springa?!
 
IgÄr fick jag sovmorgon och Tobias lÀmnade Melvin, var bara hemma pÄ förmiddagen och Äkte sen in till jobbet pÄ en HÀlsokontroll som Apoteket höll i. De vÀgde, kollade fettprocent i kroppen, mÀtte jÀrn, kolestrol, blodtryck. Innan hade jag fÄtt fylla i ett frÄgeformulÀr pÄ webben som de sen kompletterade med alla uppgifter. Fick godkÀnt :)
 
Ett kvitto pÄ det :)
 
Va kvar pÄ jobbet en stund och pratade med kollegorna och tog en kopp kaffe, sen följde Aslim med mig och vi promenerade till Ludvig skola och hÀmtade honom och sÄ gick vi dÀrifrÄn till södra station. Skönt med en liten promenad. NÀr vi kom hem var det middag och de vanliga kvÀllsbestyren. Jag hade visst lovat barnen fika efter maten, det blir mycket mutor nu för tiden... SÄ jag provade baka bullar utan jÀst, de vart lite torrare men ÀndÄ helt ok och det gick vÀldigt fort att baka.
 
 
Idag Àr det valborg, grÄtt och trist ute. Vi har inga speciella planer för kvÀllen. Jag har namnsdag, Mariana :)
 
Tobias körde Ludvig till skolan och tog med sig Melvin, han hade tÀnkt vara med i skolan men det gick inte dÄ de skulle vara med sina faddrar idag sÄ han Äkte en svÀng till Mia sÄ Melvin fÄr trÀffa Tess. Jag och Oliver har egentid, han gÄr jÀtte fint med gÄvagnen nu och sÄ har vi lÀst böcker. Just nu sover han i sin vagn och jag passar pÄ att skriva nÄgra rader. MÄste tvÀtta och stÀda lite hemma, men just nu har jag ingen lust...
 
Imorn kommer syster med familj till mamma och vi ska Àta och ha trevligt tillsammans, nice :) FÄr se om jag hinner trÀffa Kai nÄt innan? Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och se vad jag ska ta tag i!