Underbara sommar
Vad underbart det Ă€r att vakna upp till fint vĂ€der varje dag! SĂ„ skönt med vĂ€rme sĂ„ man bara kan klĂ€ sig lĂ€tt! Hela veckan har varit kanonfin. I tisdags hade Oliver fotbollstrĂ€ning och fick Ă„ka dit och tillbaka med Jason, skönt för det Ă€r sĂ„ pass tidigt att inte Chadli hunnit hem och lite jobbigt att slĂ€pa med alla barn... 

I onsdags firade vi 3-Ă„rig bröllopsdag ❀ Började morgonen med jogging, sen hade jag ett avslutssamtal pĂ„ Olivers förskola. Efter det Ă„kte vi in till söder dĂ€r vi Ă„t frukost pĂ„ Pom & Flora. 

(null)

(null)


(null)

Sen stĂ€llde vi bilen vid Östermalm och promenerade runt, förbi kyrkan dĂ€r vi gifte oss 😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hedvig Eleonora kyrka.

Gick ner mot Berzelii park och Ät en glass och tittade pÄ folk. Gick ner mot Strömkajen dÀr vi tog en bÄttur pÄ en timme runt DjurgÄrden, riktigt mysigt. DjurgÄrden Àr sÄ fantastiskt vackert!!

(null)

(null)

(null)

(null)
Åkte förbi Af Chapman dĂ€r vi tog vĂ„ra bröllopsbilder.

NĂ€r vi kom tillbaka gick vi till Eataly och Ă„t en sen lunch. Sen tog jag bilen hem och hĂ€mtade barnen och Chadli mötte upp kompisar och gick pĂ„ bio.

I torsdags efter jobbet hade Melvins klass picknick och brĂ€nnboll vid SkĂ€lby GĂ„rd, fin kvĂ€ll men mycket mygg!! De förstörde lite.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Barnen Ät pannkakor, Chadli pizza och jag hade gjort en mozzarellasallad till mig samt kaffe o bullar, kakor och fÀrska hallon.

IgĂ„r va jag ute och joggade efter jobbet. Sprang runt Lötsjön, hĂ€rliga minnen.
(null)

Sen var det dags för SEBs takfest. StrÄlande vÀder och mycket folk. Jag och Elin hade sÄÄ trevligt!!

(null)

(null)
Sprang pÄ Robert dÀr!

(null)
Och sjÀlvklart Àven min man och andra vÀnner & kollegor. Kul att kunna parta tillsammans. TÀnk att jag jobbat pÄ SEB i 20 Är i Är!!

Ingen middag, ett par glas i stekande sol = trött Johanna som slocknade pÄ soffan sÄ fort vi kom innanför dörren hemma. Monica hade passat killarna och Chadli körde hem henne.

Idag var jag och fick fina fötter och naglar. Sen har vi varit hemma o smÄfixat och solat. PÄ kvÀllen kom Kenneth, Lotta och Tuva över pÄ grillmiddag. Mysigt!

(null)

(null)


(null)

Skön dag!! Imorn kommer svÀrmor och Chadlis morbror hit pÄ fm, sen tÀnkte jag att vi skulle Äka och bada. BÀst att passa pÄ!!