Sommartider hej hej

Denna veckan har varit bĂ€ttre đŸ€
Tack vare vÀnner och en stöttande man!

Vi har haft sjukstuga hemma, Oliver va hemma med förkylning och hosta mÄndag-torsdag, Chadli hade feber tvÄ dagar, Jesper trodde nog mest han va risig i magen en dag och Melvin huvudvÀrk tvÄ dagar.

Jag har jobbat men inte fÄtt nÄn trÀning alls
 Äh sÄ svÄrt att hÄlla igÄng kÀnner jag.

Mötte tjejerna pÄ indisk middag, sÄ skönt att fÄ ses och snacka ett tag!

Lunchade med Elin i fredags och det Àr sÄ skönt att vi har varann pÄ jobbet.

Efter jobbet mötte jag upp Lotta pĂ„ söder och vi Ă„t en god middag pĂ„ O’Pizzicato och sĂ„g sen Gynning och Berg pĂ„ Rival. Inte lika bra som podden men en trevlig kvĂ€ll ute!

(null)

(null)

(null)
Tryffelpastan fick 10p ⭐ 

(null)
Hann med en drink pÄ Rival innan showen.

(null)

(null)

Chadli hÀmtade oss vid tÄget, det började blÄsa upp och pÄ lördag var det snöstorm. Vi va hemma och myste och sen va vi en svÀng i VÀllingby och Rusta och hos mamma och HÄkan pÄ goda vÄfflor. Det va ju vÄffeldagen.

(null)
SÄ less pÄ snön nu, kom igen vÄren!

(null)
Mums sÄ gott!

Vi va bara hemma pÄ kvÀllen och sÄg Beck. Idag har vi röjt! Jag Àlskar ju det! StÀda, rensa bort och organisera! Vi ska prova sÀlja lite olika saker och resten sÀljs pÄ loppis i maj. Vi kan behöva lite extra pengar denna mÄnaden. Jesper som varit hos farmor kom hem och va pÄ kalas och jag hÀmtade killarna vid 17:30. Nu ska jag röja lite till och sen blir det nog lapp i soffan. TÀnkte ta en promenad men det va sÄ kallt. Har planerat in trÀning under nÀsta vecka sÄ dÄ blir det av!

(null)
Lugn söndagsmorgon, Àntligen sommartid!
0 kommentarer