Gravid-monstret

Om jag kunde stryka gÄrdagen ur mitt liv skulle jag göra det! Eftersom jag knappt sov natten till igÄr var jag sÄ trött sÄ jag knappt kom upp ur sÀngen. Tobias fick lÀmna Ludvig och mamma kom pÄ morgonen och skulle köra oss vilket gav mig lÀngre tid hemma.

Var tvungen att lÀgga mig och vila i tvÄ omgÄngar pÄ jobbet för jag var sÄ trött. Var hos barnmorskan och allt sÄg iallafall bra ut, alla vÀrden och sÄ. Huvudet ligger nerÄt och Àr numer ruckbart men inte rörligt vilket betyder att han förhoppningsvis ligger kvar sÄ resten av tiden!

Var förbi Ringen och Äkte sen hem, Äkte via dagis för att cykla hem min cykel. NÀr jag kom hem strax före 19 var det stökigt, disk stod kvar och barnen försökte tvÀtta sig men fixade det inte riktigt sjÀlva. Tobias halvlÄg i soffan och drack cider och dÄ sÄg jag rött. Blev ett monster och bara skrek och tyckte synd om mig sjÀlv... Barnen blev rÀdda, Tobias sÄrad, jag blev besviken pÄ mig sjÀlv och fick Ängest. Tröttheten och kÀnslorna tog över och jag bara orkade inte med nÄt, inte ens mig sjÀlv :( Middagen blev tvÄ smörgÄsar och en halv kopp te vilket Àr helt vÀrdelöst för mig! Nattade Melvin och pratade lite med Ludvig och la mig sen i ett bad, höll pÄ att somna sÄ jag gick upp och la mig i sÀngen med handduken om hÄret och somnade. Vaknade upp nÄgot piggare idag men kÀnner mig fortfarande nedstÀmd efter mitt utbrott igÄr. Hoppas att dagen blir bÀttre, idag Àr första dagen jag ska hem direkt efter jobbet!

Snygg morgonfrilla idag nÀr jag somnat med blött hÄr. Nej, ibland vill jag inte va jag...