Nya tider
Förra helgen vill jag inte ens nĂ€mna, som de sa pĂ„ vĂ„rt familjesamtal i torsdags - vilken lĂ„g nivĂ„, skĂ€rp er! Hur gamla Ă€r ni egentligen?! 

Oliver har varit magsjuk och varit hemma hela veckan, mamma tog honom tvĂ„ dagar och jag va hemma resten. Det blev en svĂ€ng till akuten dĂ„ han va riktigt hĂ€ngig... LĂ€tt uttorkad, men nu mĂ„r han bra igen. DĂ€remot klagar Melvin pĂ„ magen. 

I vÀntrummet pÄ NÀrakuten. 5 timmar tog det!

I fredags var det lugnt, Melvin dÀckade i soffan vid 19 och Oliver somnade strax efter det. IgÄr Äkte vi till Mia vid 10-tiden och killarna stannade dÀr nÀr jag Äkte och spelade match. TyvÀrr förlust 2-4, trist :( Efter det stannade vi kvar hela dan. Vi tog med de smÄ i vagnen och de stora stannade hemma med Fredde. Vi shoppade lite:

Halsband.

Oliver fick nya vÄrskor.


En tröja till mig!

Det va sÄÄ trevligt att hÀnga med Mia. KÀnner att jag inte trÀffat mina vÀnner nu pÄ ett tag och det va sÄ skönt att fÄ slÀppa allt och bara va.

Barnen lekte hur bra som helst tillsammans, hÀr lyssnar de pÄ Bumbibjörnarna :)


Kul med lite nya leksaker!

Jag har tagit beslut som jag tror Ă€r bĂ€st för mig och barnen, inte pĂ„ nĂ„t sĂ€tt det snĂ€llaste men nu Ă€r det sĂ„ och jag fĂ„r leva med det. Nu Ă€r det jag bĂ€var för det sista, uppdelning av möbler och prylar. Tror att det kommer bli jobbigt och vĂ€ldigt tjafsigt. Tobias har redan nu innan vi delat upp tagit vissa saker och lagt i sin bil. En sak som sĂ„rar mig sĂ„ mycket Ă€r ALLA mina foton som jag lagt pĂ„ "hans" hĂ„rddisk. Bilder pĂ„ Sabina, frĂ„n förlossningar och barnens alla bilder. Han vill ha en hĂ„llhake pĂ„ mig sĂ„ att delningen gĂ„r rĂ€tt till och om jag inte tjafsar kan jag fĂ„ dem. Även boken jag gjorde om Olivers första Ă„r och foton i ramar har han tagit :( Jag har lagt ner mycket tid pĂ„ att ordna alla bilder sĂ„ jag hoppas att han inte blir av med nĂ„t nĂ€r de ligger i bilen.

Hade imorn pĂ„ Sabinas 5-Ă„rs dag velat lĂ€gga ut lite bilder, men jag har ju inte tillgĂ„ng till de... 5 Ă„r! Usch va tiden gĂ„r fort. Det som vi hade jag och Sabina kan jag aldrig fĂ„ med nĂ„gon annan. Jag saknar henne sĂ„ enormt mycket. Undra hur det hade varit idag om hon levde? 


Miss u forever <3

Imorgon ska Tobias flytta ut frÄn huset. Det kommer kÀnnas konstigt, men det blir bra. Undra hur det blir framöver med samarbete och hur han kan ha barnen. Vi ska iaf ha ett samtal till pÄ torsdag och schemalÀgga nÀsta helg. Vi fick göra det med dagarna tors-mÄn nu ocksÄ. Jag har varit sjÀlv med barnen hela helgen, skönt och lugnt förutom att Oliver just nu Àr vÀldigt gnÀllig och grÄter 95% av sin vakna tid. Idag skulle han vara med dem, men han prioriterade fotboll sÄ han trÀffar dem 14:30-18:30 och dÄ Àr det fotboll pÄ TVn som han vill se... Jaja det Àr som det Àr!

Idag stÀlldes tiden om till sommartid och nya tider för mig hoppas jag!

De hÀr fÄr hjÀlpa mig pÄ traven, har gÄtt upp i vikt och det Àr sÄ obehagligt! FÄr inte till det med trÀningen pÄ jobbet heller. Och jag Àr inte den som INTE Àter nÀr jag mÄr dÄligt, tvÀrtom...

Nu ska killarna duschas, ha en skön söndag! Det ska jag försöka ha.

Duschas, inte tvÀttas hihi.