MĂ„ndag fredag

Det Àr ju sÄ jobbveckorna brukar kÀnnas och nu Àr det precis sÄ, mÄndag och sÄ idag fredag! Första jobbveckan Àr över. Jobbar Àven nÀsta vecka sen pÄ söndagen Äker jag och Jesper till Gotland.
 
Skönt att vÀdret ska vÀnda nu och bli lite bÀttre. Redan sista juli idag, snart Àr sommaren slut. Man mÀrker redan pÄ kvÀllarna att det börjar bli mörkare.
 
I mÄndags hÀmtade vi hem Melvin frÄn Fanny och Ludvig, vi kom hem och Ät middag och va bara hemma. Chadli Äkte ivÀg och köpte nya lÄdor som vi har i hallen.
 
Det blev bra!
 
Det var fint vÀder pÄ kvÀllen sÄ hann sitta ute en stund i kvÀllssolen.
 
Körde ett hemmatrÀnings pass.
 
I tisdags Äkte jag in till stan efter jobbet, promenerade till Fridhemsplan frÄn Odenplan och mötte upp resten av familjen och vi gick till Pinchos.
 
 
Vi glömde ta bild pĂ„ vuxen bordet dĂ€r jag, Chadli, Jojjo, Jocke, Sussie och Robban satt.
 
Trevlig kvÀll och mycket god mat!
 
Tidigare pÄ dagen hade Chadli varit med Oliver och Jesper pÄ ett stÀlle ute vid Arlanda dÀr de hade gamla flyg som man kunde kika pÄ.
 
Det tyckte killarna va jÀttekul!!
 
PÄ onsdag jobbade jag sista dagen för veckan pÄ kontoret, hÀr med min nya datorvÀska.
 
Det som Àr kul med att sitta pÄ kontoret Àr att man fÄr klÀ pÄ sig klÀder och fixa till sig lite. Jag gör inte det nÀr jag bara Àr hemma...
 
IgÄr satt jag hemma och jobbade, hann sitta ute en stund i solen nÀr det var fint pÄ förmiddagen, lyssnade pÄ sommarprat! Efter jobbet skulle vi Äka ivÀg och Àta glass men regnet bara öste ner, det Äskade och blixtrade sÄ vi vÀnde hemÄt igen. Lagade middag och bakade vaniljbullar istÀllet.
 
Idag har jag ocksÄ jobbat hemma, tÀnk att en vecka redan har gÄtt! Va ute och sprang och trÀnade pÄ lunchen.
 
Varmt och skönt.
 
Melvin Ă€r hemma hos Philip pĂ„ dagen och nĂ€r jag slutar för dagen sĂ„ hĂ€mtar vi honom och lĂ€mnar honom och Oliver hos mamma och HĂ„kan, Jesper hos farmor och sĂ„ ska vi möta upp Jojjo och Jocke för middag pĂ„ Thai Boat. Ska bli en trevlig start pĂ„ denna helg!
 
Imorn ska det bli fint vÀder sÄ dÄ vill jag sola och bada, pÄ kvÀllen Àr vi bjudna pÄ middag hos Marie och Henrik.
 
PÄ söndag ska Jepser pÄ kalas, jag tÀnkte ocksÄ att vi skulle spela minigolf i helgen - vi fÄr se om vi hinner med det?
 
NÀsta vecka Àr det fritids, förskola och jobb som gÀller!
 
Trevlig helg!!
 
 


0 kommentarer