42 Ă„r

Trevlig kvÀll pÄ Rodebjer! Fick lyssna pÄ designern och Ebba & Emilia frÄn SÀker Stil. Massor med goda snittar och bubbel och goodiebag, efter det Ät vi middag pÄ Eataly.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Mums sĂ„ god pasta. 

Det tog lite tid att ta sig hem pÄ kvÀllen, det Àr det trÄkiga nÀr man Àr ivÀg pÄ kvÀllen och Äker kommunalt.

I onsdags hade jag utvecklingssamtal med Oliver innan jag hÀmtade de andra tvÄ. Det gick bra!

I torsdags kom jag hem lite senare dĂ„ jag hade en heldagskurs. Chadli va hemma med Jesper som inte Ă€r helt pigg, förkylningsastma. Åt middag och gick ut och sprang lite senare i bĂ„de mörker och regn, kĂ€nns starkt gjort 😊
(null)
Det blev 4 km i regnet!

I fredags vaknade jag upp och blev firad pÄ morgonen. Oliver hade ritat en teckning, Melvin hade köpt present och skrivit kort. SÄ frÄn barnen fick jag detta.
(null)
Tack till min man som ordnat med det ❀

Åkte in till MOS dĂ€r det va frukostshopping pĂ„ Lindex. Hade pĂ„ mig min fina kappa som jag fick i present av mamma & Rosa 💗
(null)
Matchade med mina blommiga stövletter.

(null)

Shoppade ett par nya byxor (mina Àr för stora!) en topp, en rosa polo och ett nytt axelband till vÀskan. 20% pÄ ett köp!

Hade halvdagskurs och jobbade sen, hela Solna hade strömavbrott men vi kunde jobba iaf. Fikade pÄ jobbet, Anna som fyller samma dag hade ordnat med fika.
(null)

Av henne fick jag fina rosa pÀlsvantar och halsduk, av Aslim en stickad tröja och av Sophie ett armband. Vilka fina kollegor!!

(null)

Va hemma en stund efter jobbet och sen Äkte jag till Jojjo pÄ tjejmiddag. Supermysigt och gott!!

(null)
Jojjo hade dukat fint och bjöd pÄ kycklinggryta med ris och sallad och till efterrÀtt after eight kladdkaka.

(null)
Fick blommor frĂ„n Sussie, tidning frĂ„n Carro och bubbel frĂ„n Micka. Jojjo trodde att hon köpt ett ljus men glömde det pĂ„ Mio â˜ș

Kom hem rĂ€tt sent. IgĂ„r vaknade jag Ă€ndĂ„ rĂ€tt tidigt och gick upp med barnen. Jesper lĂ€t pĂ„verkad pĂ„ andningen och ingen rolig hosta. Vi ringde och pratade med lĂ€kare via Kry och efter det kĂ€ndes det bĂ€ttre, Chadli hade Ă€ven varit med honom till lĂ€karen i fredags och fĂ„tt astmamedicin och hostmedicin. 

Hade tid hos frissan vid 11, efter det hÀmtade jag Oliver som sovit hos mormor. Va hos frissan hÀr i Barkarby och tycker hon va superduktig sÄ jag kommer fortsÀtta gÄ dit!

(null)
Ny frisyr och denna tröja lÄg i ett av paketen.

(null)

(null)

(null)

(null)

Fick tvĂ„ par skor, nattkrĂ€m och lite annat! Mycket nöjd 😃

Rensade ut lite av killarnas klÀder och lagade sen middag, lugn kvÀll hemma sen.

Idag kom stenlĂ€ggarna och gjorde om dĂ€r ute, det blev fint!! Jag joggade till Jakan dĂ€r jag fixade naglarna och joggade sen hem igen. Ca 7 km! Lagade lunch och efter det Ă„kte vi med stora killarna till TĂ€by, Jesper fick va kvar hemma med farmor. Killarna gick pĂ„ bio och jag och Chadli gick runt i centrum. Köpte lite klĂ€der till Melvin och Oliver fick en Ben 10 klocka som han önskade sig. VĂ€ntade utanför bion sen nĂ€r den va klar. Blev glad över att se killarna komma ut hand i hand. Mina Ă€lsklingar ❀

(null)

(null)
Och sÄhÀr glad blev Oliver.

Va över en svÀng till Lotta o Kenneth, hade köpt en present till henne. Hon fyller 40 Är nÀsta vecka och imorn Äker de till Dubai pÄ semester/bröllopsresa/40-Ärs resa.

Jesper blir kvar hemma med farmor men för oss andra drar en ny jobb/skolvecka igĂ„ng imorn!! 


0 kommentarer