Möhippa!!
I fredags Äkte vi förbi och köpte krukor till de fina Buxbom som jag köpt pÄ dagen. Blir bÀttre och bÀttre pÄ framsidan :)

Sen hÀmtade vi barnen, lÀmnade Messi hemma och Äkte till VÀllingby dÀr jag hÀmtade ut min ring och sÄ gick vi och Ät middag pÄ OŽLearys.
 

Popcorn innan maten.
 
Favoritminen
 


NÀr vi kom hem sÄg jag finalen av LetŽs dance. Helt fel person som vann enligt mig...

PÄ lördag morgon blev jag överraskad av Rosa, Jojjo och Therese som stod i badrummet och skrek surprise nÀr jag kom tillbaka efter en morgonpromenad med Messi... Haha, resten av storyn har jag precis skrivit ner och lagt in nÄgra bilder pÄ vÄr bröllopshemsida sÄ lÀs dÀr (under Möhippa)  www.brollopsguiden.se/brollopshemsida/MrandMrsChaibi

SÄ lördagen va helt toppen! IgÄr tog vi det lugnt pÄ förmiddagen, Therese som hade sovit kvar hjÀlpte mig att prova brudklÀnningen igen sÄ nu kÀnns det ok och jag ska lÀmna in den för pressning.

Sen satt vi ute i solen ett tag innan vi körde henne till tĂ„get och sĂ„ Ă„kte vi förbi Biltema som har öppnat. Köpte nya bilbarnstolar till bĂ„da killarna, cykellĂ„s, trĂ€dgĂ„rdshandskar, hundbĂ€dd dit ner och lite annat. Åkte förbi mamma och HĂ„kan pĂ„ vĂ€g hem, killarna lĂ€ngtade efter mormor. Tog en snabb fika och fortsatte sen hemĂ„t. Melvin lekte med Albin och Oliver somnade en stund sĂ„ jag tittade pĂ„ ett Greys avsnitt och Chadli tittade pĂ„ Arsenal match. Sen fick jag kyckling frĂ„n mamma som de hade grillat sĂ„ jag gjorde bara potatis och sĂ„s till - supergott!! Klockan gick och sen var det dags att lĂ€gga barn och sen Ă€ven sig sjĂ€lv :)

VÀldigt glad och nöjd över helgen :)