Vilken vecka
Veckan började bra!! Vaknade lite vÀl tidigt bara mÄndag morgon ;)

VÀl pÄ jobbet blev det Zumba som vanligt, vi hade passet pÄ test i 5v men det Àr sÄ populÀrt och kommer fortsÀtta. Mina smÄ killar va hemma och jag hade verkligen lÀngtat efter dem.

I tisdags jobbade jag över en timme, va i stan och lÀmnade tillbaka tvÄ champagneglas jag köpt som gick sönder... Hittade en present till Melinda och sen Äkte vi och mötte upp Monica, Chadlis moster och tvÄ kusiner med familj. Vi Ät pÄ Grekisk restaurang, kÀnde att det va dumt att gÄ ut för jag kÀnde mig lite stressad och ville hem till killarna... Men gott och trevligt var det iaf. Nattade killarna nÀr jag kom hem, hade bett mamma ha dem vakna tills jag kom hem.

I onsdags sprang jag pÄ lunchen, kÀndes bÀttre Àn förra veckan. Bara hemma sen pÄ kvÀllen.

I torsdags lunchade jag med Viveka och Hilde. Va och hĂ€mtade klĂ€nningar som hade kommit och köpte strumpor till Oliver. HĂ€mtade grabbarna hos mamma, plockade upp Chadli vid tĂ„get och Ă„kte hem. Åt, badade barnen och sov.

Nu funkar det bÀttre med madrassen pÄ golvet, tydligen bÄde för barn och hundar...

IgÄr var det Àntligen fredag, trÀnade ett pass pÄ jobbet. Va mer sugen pÄ det Àn springa... Vi Äkte och hÀmtade barnen pÄ dagis och Äkte sen och handlade och nÀr vi kom hem var det fredagsmys med hembakt pizza och chips till barnen och grönsaksstavar till oss.

Idag va vi hemma pÄ fm, jag tog en kortare promenad med Messi. SÄ trist vÀder!! Sen Äkte vi förbi tippen och slÀngde gamla tv-bordet. Va och köpte finskor till grabbarna. LÀmnade av Chadli hos Sami, sen va vi och Ät lunch/fikade pÄ Café String pÄ Söder.

Pannkakor och Halloumisallad.

Åkte hem och har bara tagit det lugnt. Oliver somnade för en stund sen och nu ligger jag och Melvin i soffan och myser.

Mys!