Grattis Melvin!
I söndags ville jag Ă„ka ivĂ€g och bada men ingen av grabbarna va pigga pĂ„ att Ă„ka sĂ„ vi blev kvar hemma. Jag fick kyla ner mig i vattenspridaren! Körde Melvin till kalas och Ă„kte och klippte Oliver och sen till Bauhaus och köpte trapprĂ€cke. Äntligen, nu ska vi bara fĂ„ upp det!

Tobias och Ludvig va hÀr en lÄng stund, Ludvig Ät middag hÀr innan de Äkte. I mÄndags ringde de frÄn dagis och sa att Oliver va ledsen och inte verkade mÄ bra. Mamma skulle hÀmta men han fick lunch och sov middag och sen va han pigg igen. Killarna sov hos mamma och HÄkan och vi passade pÄ att plocka upp en reservdel till vaggan vid Odenplan och sen handlade vi mat. Trötta pÄ kvÀllen blev det fÀrdig mat...

IgÄr hade Melvin fotbollstrÀning, jag körde dit honom men sen va Tobias dÀr med bÄde Ludvig och Oliver. SjÀlv passade jag pÄ att laga tacopaj och hallonmoussetÄrta till dagens födelsedagsfirande. Melvin fyller 6 Är!!

Han hade svÄrt att somna igÄr och vÀckte mig första gÄngen 0:44 och frÄgade nÀr vi skulle sjunga för honom. Sa att det va mitt i natten och att han mÄste sova en stund till. 05:40 kom han in igen, jÀtteledsen över att ingen kommer trots att han rÀknat till 100... SÄ han fick öppna alla presenter och sen Ät vi frukost nere med tÀnda ljus och sÄng :) Det Àr stort att fylla 6 Är!

En iPhone som jag fÄtt av min fina kollega Anna! Gissa om han blev glad!!


Ett coolt skal till!


Största presenten va frÄn pappa.


En nöjd och glad 6 Äring :)

LĂ€mnade barnen och hade tid hos tandlĂ€karen vid 9. Det sĂ„g bra ut, ska tillbaka sen och ta röntgenbilder nĂ€r lillfisen Ă€r ute. 

KÀnde mig lite deppig imorse, kan ibland undra om det verkligen Àr bra att föda fram barn till denna vÀrlden? Det hÀnder sÄ mkt skit! Men det kanske Àr gravidhormoner som spökar igen?!

Blev gladare av att tÄgvÀrdinna önskade alla en fin dag och pricken över i var nÀr jag fick detta pÄ min frappuchino frÄn Starbucks (tyckte jag var vÀrd en kaloribomb idag hihi).

SmÄ saker som förgyller ens dag <3

NĂ€r jag kom till jobbet och satt pĂ„ ett möte blev jag jĂ€tte hĂ€ngig. Hela kroppen vĂ€rkte och det kĂ€ndes som jag va pĂ„ vĂ€g att fĂ„ feber :( Tog tĂ„get hem och ligger i soffan. Hade ingen feber och just nu kĂ€nns det bĂ€ttre. Hoppas jag inte blir dĂ„lig! Det rĂ€cker med den förjĂ€kliga foglossningen! 

Och dessutom vill jag vara pigg ikvÀll nÀr vi ska fira Melvin!! Ska vila en stund till nu innan alla kommer.