5 & 10Ă„r
Det gÄr i ett, hinner inte med att skriva sÄ fÄr sammanfatta veckan hÀr!
 
PÄ PÄskdagen kom Elin och Andreas pÄ middag till oss, de hade med sig lite gott och vi grillade tillsammans. TyvÀrr var det inte lika fint vÀder som dagen innan sÄ det blÄste och var rÀtt kyligt. Men vi kunde iallafall grilla och Ät god mat.
 
Avslutade kvÀllen med kortspel, killarna var ocksÄ med innan de gick och la sig. DÄ fortsatte vi vuxna ett tag till. LÀnge sen jag spelade kort, riktigt kul (kanske för att jag vann haha).
 
Va lediga Àven pÄ mÄndagen vilket var skönt. Jag Äkte och hÀmtade mamma och HÄkan vid Arlanda nÀr de kom hem frÄn New York. PÄ kvÀllen hade Oliver och Jesper fotbad!
 
Skönt med nÄgot kortare arbetsvecka som har gÄtt i ett med aktiviteter för barnen. PÄ torsdag morgon hade jag utvecklingssamtal med Oliver, mycket positivt sÄ roligt att höra. Stolt mamma! Mamma var med Melvin pÄ simskola och sÄ var de och klippte hans hÄr efterÄt.
 
I fredags Ät vi god middag hemma, Melvin hÀmtade Oliver sÄ att vi kunde komma snabbare hem. Gjorde köttfÀrsenchiladas med sallad, mums.
 
I lördags var vi först ute pÄ baksidan pÄ morgonen, riktigt varmt och skönt vÀder. Satt ute och solade en liten stund. Sen Ät vi vÄr första lunch ute.
 
Efter lunchen drog vi ivÀg till Flygplatslekparken sÄ killarna fick springa av sig och samtidigt kunde vi passa pÄ att trÀna lite i utegymet, perfekt kombination.
 
TrÀning för hela familjen!
 
Åkte sen vidare in till KungstrĂ€dgĂ„rden för att titta pĂ„ blomningen, men nĂ€stan sĂ„ att den började blomma ut.
 
 
Killarna passade pÄ att spela lite Pokemon ocksÄ.
 
Pappa och son.
 
Vi Ät en glass och Äkte sen till Lidingö för lek och middag hos familjen Kindströmer.
 
Möttes av detta nÀr vi kom dit, mycket trevligt!!
 
Killarna gick ut och lekte en stund och jag och Maria fixade med middagen, tacos!
 
 
Gott och trevligt, tack för det :)
 
Åkte hem, killarna var trötta och somnade nĂ€stan direkt och jag och Chadli började kolla pĂ„ nĂ€sta Harry Potter film. Jag och Melvin Ă„kter nĂ€mligen till London 17 maj och dĂ„ tĂ€nkte vi Ă„ka ut dit dĂ€r Harry Potter spelas in.
 
Jag gör mina 5 & 10 Ärs resor med killarna var för sig. I Är Àr det Melvins tur dÄ han fyller 10 Är och vi ska som sagt Äka till London och blir borta i tre nÀtter. Ska bli sÄ mysigt och kul med egentid. NÀsta Är Àr det Jespers tur!
 
IgÄr hade vi en riktig fixardag! Vi rensade ur Chadlis garderob ordentligt och fyllde flera kassar som ska lÀmnas till insamligen. Efter lunchen sÄ körde vi Jesper till hans dagiskompis Matilda dÀr han var i 2,5 timme och lekte medan vi Äkte till tippen, Jysk, Outleten, Ica, Plantagen. Skönt att kunna Äka ivÀg bara vi tvÄ sÄ man hinner med en hel del! Vi köpte nya badrumsmattor pÄ Jysk, lite större vita som jag letat efter. Kollade Àven bord och en soffa som vi ska köpa till övervÄningen. Ska köpa nya utekrukor pÄ Plantagen, men vÀntar till 1 maj dÄ vi kan köpa tvÄ med 50% rabatt. Köpte shorts pÄ Under Armor till Chadli, han har fÄtt lite klÀder och ett par skor i förskott för han fyller ju Är idag!! Grattis Àlskling, men vi ska Àven Àta lunch tillsammans idag sÄ ska han fÄ ytterligare presenter. Sen ska familljen gÄ ut och Àta grekisk mat ikvÀll.
 
Fick Àven med mig min make ut pÄ en joggingtur, kul! Vi har börjat trÀna lite mer tillsammans hÀr hemma.
 
Vi ska Àven sÀlja Olivers vÄningssÀng sÄ ska han fÄ en likadan som Melvin har samt ett skrivbord. Dags att göra om lite hemma. I veckan fÄr vi ocksÄ vÄr nya bil, pÄ torsdag nÀrmre bestÀmt - spÀnnande.
 
Vi ska inte göra nÄt speciellt pÄ Valborg men vi hoppas pÄ ok vÀder pÄ onsdag, dÄ tÀnkte vi grilla med Kenneth och Lotta. Skönt med Ànnu en kort vecka!