Semester
I söndags satt vi ute hos Monica och fikade pÄ tÄrta och annat gott. Det va varmt ute och barnen plaskade runt i en inte allt för frÀsch plaskdamm. Sen va vi hemma en stund innan vi Äkte till mamma och HÄkan och bjöds pÄ grillmiddag.

Jag hade med ljusstakar och blommor till mamma!

Plockade liljekonvalj.

Annars har jag jobbat, Tobias va hÀr och va med barnen i mÄndags och dÄ gick jag ut pÄ en powerwalk. I tisdags efter jobbet Äkte jag hem och vilade en stund innan jag hÀmtade barnen hos mamma. Oliver har sovit dÄligt och jag va trött!! Jag nattade Oliver och drog ivÀg pÄ match sÄ Chadli fick natta Melvin, det gick bra!!

I onsdags var det kort dag pÄ jobbet. Jag hade tid hos frisören efter jobbet för att bleka utvÀxten. Tobias hÀmtade Melvin och gick pÄ knatteskutt med honom. Jag hÀmtade Oliver hos mamma och Äkte sen hem, försökte baka en kaka innan tjejerna kom men det Àr svÄrt med en tvÄÄring i famnen... SÄ Jojjo och Carro fick ta över.

Sussie och Nina köpte med Thai mat som vi Ät. JÀtte mysigt och trevligt att ses alla. Bara Micka som saknades.

Jojjo sÀger godnatt till Oliver.

Melvin somnade i soffan.


Fina vÀnner, Isan Àr bakom kameran.

IgÄr hade vi en mysdag hemma, inte sÄ mycket som gjordes. TvÀttade lite och började packa. Barnen somnade tidigt och vi la oss för att titta pÄ film, men jag orkade bara en timme...

Oliver vaknade och dÄ vaknade jag till lite och tog en natta macka innan vi la oss.

Idag Àr vi lediga och snart ska jag fixa lite lunch, lÀgga Oliver att sova middag och sen ska jag och Melvin duscha och göra oss iordning. Vid 15 Äker vi hÀrifrÄn, lÀmnar av Oliver pÄ Tobias jobb och sen slÀpper mamma oss pÄ Arlanda dÀr vi möter upp Kai och Bruno. Vi lyfter mot Paris vid 18 och kommer va dÀr till pÄ söndag dÄ vi drar vidare mot Disneyland!

Melvin som fransos med mustasch och basker :)

Kommer sakna den hĂ€r mannen VÄLDIGT mycket!!!