7 veckor
Tack för bra kommentar Rosa! Skiter i vad hon sÀger pÄ BVC, han fÄr Àta nÀr han vill! Som sagt Melvin lÄg över pÄ viktkurvan nÀr han var liten bebis och nu ligger han under, sÄ det spelar vÀl ingen roll? Alla Àr vi olika och huvudsaken Àr vÀl att han Àr nöjd och glad. Lillpruttis Àr 7 veckor idag, tiden gÄr fort... Vill ju bara stanna den hÀr mysiga bebistiden, det fÄr inte gÄ för fort. Imorse sov vi rÀtt lÀnge, Melvin kom in vid 6-tiden men somnade om och vi gick upp efter 7. Jag Àr verkligen en tidsoptimist och det Àr inte bra pÄ mornarna, Äkte hemifrÄn nÄgra minuter innan vi skulle vara hos lÀkaren, stress stress. Parkerade bilen och sprang in, vi var dÀr 9:05 sÄ det var inte sÄ farligt.

LÀkaren undersökte nÀsan, sprayade med en bedövningsspray och efter 10 minuter fick vi gÄ in igen och dÄ tittade han i nÀsan med liten kamera. Det var lite trÄngt som gjorde att han fÄr nÀstÀppa, men han tyckte inte att det behövdes nÄgon operation, vi ska bara kontakta dem igen om det skulle bli vÀrre.
 
Vi Äkte hem efter och jag stÀdade upp lite och satte in bakpotatis i ugnen och strax efter 11 kom Mimmi. Vi kunde sitta ute och Àta lunch, vÀdret var helt ok!
 

Mimmi och Oliver
 
Vi Ät bakad potatis och jag hade gjort en röra av; kassler, röd paprika, parmesan och vitlöks creme fraishe och keso med olivsmak - helt ok. Sen flyttade vi runt och satt och drack kaffe pÄ framsidan. Skönt att det Àr fint vÀder fortfarande, njuter!! Oliver fick en jÀtte fin present, tusen tack!!
 

Mysig filt och en Bukowski snuttis.
 

Oliver fick mysa med filten pÄ en gÄng!
 
NÀr Mimmi Äkte ville Melvin sova i vagnen sÄ jag tog med Oliver i bÀrselen och tog en promenad sÄ han somnade. Han sov nÀstan i tre timmar ute pÄ verandan! Och jag slappade med en sovandes Oliver pÄ magen och kollade pÄ Dallas frÄn igÄr. Fick vÀcka Melvin sen, han kan verkligen sova hur lÀnge som helst pÄ dan.
 
Han ville Àta smörgÄs eftersom han inte Àtit lunch, sÄ det fick bli sÄ för sen skulle han fÄ hamburgare i Jakan.
 

Halva leverpastej paketet nÀr han brer sjÀlv.
 

Skönt bordsskick han har, aja baja.
 
NÀr Tobias kom hem Äkte jag och Melvin till Jakobsbergs centrum, han skulle fÄ handla för sina födelsedagspengar. Ville att han och jag skulle fÄ lite egen tid sÄ det var mysigt att Äka ivÀg.
 

I'm in heaven :)

Det blev mer Bilar duplo - tack Melinda med famlij!
 
Jag slank in pÄ HM och kikade, fick ett presentkort i tisdags pÄ 50kr nÀr jag handlade byxor till Oliver och jag hittade tröjor som jag kan ha som amningströjor, bara att knÀppa ner knapparna - smart va?!
 
    Det blev bÄde en grÄ och en rosa, 148:- för tvÄ tröjor Àr taget!
 
Imorn fÄr jag ocksÄ lunchsÀllskap i form av Mikan, ska bli mysigt. Sen ska jag ta med mig killarna och köpa blommor och Äka till Sabinas grav. Hon skulle fylla 38 Är imorn <3