Firande 💕

Vi va lediga pÄ vÄr bröllopsdag och lÀmnade barn pÄ skolan och Ät sen frukost. Vi hade ocksÄ bokat ett möte med jurist för att vi vill skiva ett nytt testamente.

Vi va ivÀg vid Riddersvik och promenerade.
(null)
8 Ă„r som man och fru ❀

(null)
(null)

Vi tÀnkte Àta lunch dÀr men det va tyvÀrr en konferens dÀr sÄ vi Äkte till golfbanan och Ät dÀr istÀllet.

(null)
God lunch!

(null)

(null)
Vi testade att slÄ nÄgra bollar, jag va inte speciellt duktig.

(null)

(null)

Efter det va vi en svÀng pÄ Ikea och andra affÀrer, Äkte hemÄt och Ät middag som vi grillade och sÄ ordnade jag med en tÄrta som vi fikade pÄ.

(null)

(null)

(null)

Jobbade pĂ„ kontoret resten av veckan, pĂ„ torsdagen hade vi sommarfest. Mamma passade barnen, det va kul men tog nĂ„n shot för mycket sĂ„ det blev en jobbig bakisdag i fredags. Va pĂ„ kontoret men mĂ„dde inte jĂ€ttebra
 mötte upp Mimmi pĂ„ lunch och hade sen bara en vĂ€ldigt lugn kvĂ€ll hemma med seriemaraton.

Melvin Äkte till pappa, Oliver hade match pÄ lördag och vi andra tre drog in till Stadion dÀr det va Nocco training day. Mötte upp Kai och Therese och Àven Lotta, Kenneth och Tuva kom. Körde tre pass, Ät lunch och sen tog jag och Therese en promenad innan jag mötte upp Chadli, Jesper och Monica.

(null)

(null)

Vi va dĂ€r och tog en fika och jag bytte om och fick skjuts av Chadli till Globen dĂ€r jag mötte upp tjejerna pĂ„ middag och Carola show ⭐

(null)

(null)

Den va bra!! Jojjo skjutsade hem mig och jag landade i soffan en stund innan jag la mig.

Vaknade upp till mors dag och blev sĂ„ fint uppvaktad av Chadli och Jesper â€ïž Oliver sov hos Jason och kom senare.

(null)

(null)

(null)
Fick det fina halsbandet av familjen och armbandet av min svĂ€rmor. Fint 🩋💗

Jag va ivÀg och gjorde lashlift, sÄ skönt inför sommaren!
(null)

Kollade pĂ„ Jespers match och sen Olivers. Åkte hem och bakade en kaka sĂ„ kom mamma och HĂ„kan förbi pĂ„ fika. Mami fick blommor av mig 🌾

(null)

(null)
(null)

(null)

Mysig dag! Åkte sen och hĂ€mtade Melvin, fixade och donade hemma. Kollade ett avsnitt av en ny finsk serie som mamma tipsat om och gick och la mig.

Idag har jag packat och jobbat pĂ„ fm pĂ„ kontoret och sen flög jag och mina kollegor till Danmark och vi ska va hĂ€r tills pĂ„ onsdag och jobba! 

0 kommentarer