Helgen
Fredag: Kom hem efter jobbet, trött som bara den. Kai frÄgade om jag ville gÄ ut med henne och Àta middag och gÄ pÄ bio. Det var inte lika poppis hemma och tur var kanske det eftersom jag sen somnade vid Ätta... Var bara sÄÄÄ trött!

Lördag: Melvin vaknade redan 6-nÄnting... Tobias som hade slocknat i soffan fick vara uppe med honom och Ludvig som vaknade strax efter. Efter att Melvin varit inne hos mig en stund somnade jag om och vaknade vid 8:30 istÀllet, det kÀndes mycket bÀttre. Vi drog ivÀg till Lek & Buslandet i UpplandsvÀsby och var dÀr ett tag. Det var ett jÀtte bra lekland och killarna hade hur kul som helst! Det var stort och mycket bÀttre Àn Andys lekland.SÄ nu har jag bildbombat dÀrifrÄn, gillade verkligen stÀllet!

Trodde inte att vÀdret skulle vara sÄ fint som det var igÄr, det var ju supervarmt ute. Skulle kunnat Äka och badat... IstÀllet blev det en tur hem till pappa, Melvin hade precis somnat i bilen sÄ han fick ligga i deras sÀng och sova en stund. Vi andra satt ute och fikade i solen, det var skönt!

Åkte sen förbi Sabinas grav, jag hade velat köpa blommor men tyvĂ€rr stĂ€ngde blomaffĂ€ren vid kyrkogĂ„rden redan kl 13. SĂ„ jag vattnade och gjorde lite fint dĂ€r istĂ€llet. Även om tiden gĂ„r sĂ„ kĂ€nns det sĂ„ overkligt att hon inte finns mer.


Hon har en fin viloplats systeryster <3

Vi Äkte förbi videoaffÀrn och det blev 3 nya filmer, Ludvig fick vÀlja en sÄ det blev tvÄ vuxenfilmer. Tittade pÄ en igÄr, den andra fÄr vi ta ikvÀll. Den hÀr gÄngen blev det Black Swan och Winters bone.

Har lagt Melvin i vÄr sÀng nu pÄ kvÀllarna och legat brevid honom. Det har gÄtt snabbt och smidigt och han somnar pÄ en gÄng. Jag ocksÄ för den delen, men fÄr göra sÄ nu ett tag tills vi Àr klara med bygget hÀr hemma och Àr tillbaka i vanliga rutiner igen.

Imorse bakade jag scones och skar upp vattenmelon sÄ det blev lite god söndags frukost!
Nu ska jag snart ut pÄ en powerwalk och sen ta en dusch innan vi drar ivÀg till FjÀrilshuset i Hagaparken, det Àr det som stÄr pÄ dagens agenda sÄ fÄr vi se om det blir nÄt mer Àn det!