Fotbollshelg

Veckan har tuffat pĂ„, jobbade hemma onsdag och torsdag. Tycker inte det har varit nĂ„t speciellt i veckan. Killarna har trĂ€nat, jag har försökt röra pĂ„ mig jag med, promenader, jogg och ett pass pĂ„ jobbet. Va hos naprapaten och tycker att det börjar kĂ€nnas bĂ€ttre i armbĂ„gen! 

I fredags tog vi ett glas bubbel och Ät middag, va sÄ trött sen och gick och la mig redan vid 21!

(null)
Trött mamma!

Vaknar ju tidigt ocksĂ„ sĂ„ smög ner innan 7 och kokade kaffe och kollade serier. Jesper hade tvĂ„ kalas igĂ„r, bĂ„da pĂ„ Leos lekland đŸ„ł

Vi Ă„t lunch hemma, sen Ă„kte vi till Djursholm dĂ€r Oliver hade fotbollsturnering. Melvin hĂ€ngde med och vi tog en promenad nĂ€r de vĂ€rmde upp.

(null)

(null)

Gick ner till torget, vattnet och slottet.

Sen hejade vi pÄ Oliver och de hade tre raka vinster igÄr!

(null)

(null)

(null)
Bra kÀmpat killar!

PĂ„ vĂ€gen hem svĂ€ngde vi förbi MOS och plockade upp kemtvĂ€tt och handlade lördagsgodis. Åt sen middag och somnade i soffan haha
 missade första dansen pĂ„ Lets dance men vaknade sen till och sĂ„g klart.
SÅ SKÖNT att det nu Ă€r sommartid, dĂ„ kanske jag lyckas hĂ„lla mig vaken lĂ€ngre pĂ„ kvĂ€llen och sova lite lĂ€ngre pĂ„ morgonen đŸ™đŸ»

Har vaknat strax innan 6 i lördags och idag
 Men, det blev ju kl 7 idag! SĂ„ onödigt nĂ€r man fĂ„r sova! 

Idag hade Oliver hockeytrÀning mellan 9-11, sen Äkte han vidare och spelade med en kompis fram till 12:30. Jag tog en promenad och Oliver Ät lunch och sen Äkte vi tillbaka till Djursholm för slutspel i fotboll. TyvÀrr blev det tvÄ förluster idag. Usch sÄ kallt det varit ute i helgen, inte alls som förra. Det snöade tom igÄr! SÄ frusen man va efter en hel dag ute.

(null)

(null)
Droppat av Oliver och hem till frukost.

(null)
Havregrynsgröt med blÄbÀr, banan, Àppelmos och lite jordnötssmör. Mums!

Nu har vi Àtit middag och jag ska nog ta ett varmt bad.

PĂ„ onsdag tar jag nattĂ„get till Åre med kollegor frĂ„n SEB och kommer tillbaka söndag kvĂ€ll. Det ska bli kul med skidĂ„kning! Hoppas pĂ„ bra vĂ€der.

0 kommentarer