Bonusshopping
Onsdag morgon, solen skiner in genom vardagsrumsfönstret. Tar min kopp morgon kaffe, snart ska jag Ă„ka med Melvin till dagis. Försökte fĂ„ med honom pĂ„ en promenad, men det ville han inte sĂ„ jag fĂ„r gĂ„ ut senare med Oliver. Jag behövde inte jobba heldag idag dĂ„ det var ganska lugnt pĂ„ jobbet, det mĂ€rks av att det Ă€r sportlov. IgĂ„r slutade jag redan vid 14 och Ă„kte in till stan en svĂ€ng. Hittade present till Linnea som fyller imorn och till Tobias som fyller pĂ„ fredag. Hittade Ă€ven en tunnare jacka och ett par jeans till mig. Älskar nĂ€r man har kuponger sĂ„ det blir billigare :)
 
Jag kom hÀromdagen pÄ nÀr jag var 16 Är och skrev en uppsats om mig sjÀlv om 10 Är. NÀr man var 16 Är sÄ tyckte man att 26 Äringar var sÄÄÄ gamla! Nu tycker jag att de Àr jÀtte unga :) Jag skulle iallafall vara gift, ha tvÄ barn och jobba pÄ kontor eller bank eller nÄt sÄnt. Haha, nÀr jag var 26 var jag singel och inga barn eller man i sikte. Men nu sÄ, 36 Är, gift och jobbar pÄ bank! Och Ànnu kÀnner jag mig inte alls gammal... 
 
IgÄr lunchade jag med Viveka, hon Äker till Dominikanska republiken imorn - inte ett dugg avis! Idag ska jag luncha med Mikan, det blir trevligt. Kanske de sista lunchdejterna nu nÀr jag jobbar?
 
PÄ fredag ska vi titta pÄ Ànnu en lokal till festen, det lÀt jÀtte bra sÄ det Àr spÀnnande. MÄste ta tag i allt nu nÀr jag Àr ledig igen. 
 
Äntligen fick Tobias svar igĂ„r att han fĂ„r A-kassa! Det Ă€r ju nĂ€stan omöjligt att fĂ„ ut pengar frĂ„n A-kassan, men nu sĂ„. Och jag fick bonus och bra med lön den hĂ€r mĂ„naden sĂ„ det var hĂ€rligt igĂ„r att fĂ„ unna sig lite shopping. Jag Ă€r pĂ„ jakt efter tunikor och lite lĂ€ngre tröjor. Höll pĂ„ att bli sen igĂ„r för jag hade inget att ta pĂ„ mig. DĂ€remot har jag en kasse med klĂ€der som jag inte lĂ€ngre vill/kan ha. Kanske ta med pĂ„ söndag Rosa? Bla en Bondelid blus som du kanske vill ha? 
 
Nej, nu ska jag ivÀg med Melvin. Ska vÀcka mannen som fick lite sovmorgon.
 
Ska visa bild sen pÄ mina snygga jeans frÄn HM för hela 89 kr!!