Trosalopp och sommarfest
Nu har dagarna bara flugit förbi igen! I fredags hämtade jag Melvin tidigare på dagis och vi åkte mot Trosa, det var lite köer men till slut kom vi fram via ett stopp i Södertälje. Vi gick ner på stan och tog oss lite att äta först.
 
 
Vackert
 
Efter det åkte vi till Rosa och laddade och bytte om innan loppet. Vi tittade först på alla barn som sprang, det var knattar och knyttar - så söta :)
 
Här kommer Jonathan som springer mot mål.
 
Här är Linn och Linnea som sprang på bra.
 
Vid 19:40 gick vår start, det var tjockt med folk så det var trögt att komma iväg i starten men sen så spurtade jag på. Gjorde en bra tid och sprang på 5:48 min/km - det är bra för att vara jag!
 
Tjejerna som sprang!
 
Nöjd med medaljen, trodde loppet skulle vara 5km men det var 4km.
 
Vid nio tiden började vi dra oss hemåt och på vägen ringde Jojjo och pratade lite och sa att vi kunde komma över och bada och basta. Så vi körde förbi Mcdonalds och köpte lite mat och så åkte vi dit. Melvin somnade i soffan ganska direkt och vi var kvar till ett. Mysigt att ta ett nattdopp :)
 
29 grader i poolen.
 
Igår var vi ute hela dan, klippte gräset och fixade lite. Tvättade och hade Albin över här. När klockan närmade sig fyra gick Melvin till Albin och vi gjorde oss iordning för sommarfest hos Sussie och Robban i Väsby. Vi plockade upp Jojjo och Jocke på vägen. Vädret var underbart skönt och vi hade en trevlig kväll. Jag åkte hem rätt tidigt med Oliver som vaknade till vid 23, men Tobias stannade kvar och sov över hos dem.
 
Oliver kryper runt.
 
Jojjo och jag i solen.
 
Jocke och Jojjo.
 
Till bords, det bjöds på pajer och massor med annat gott plock!
 
 
 
Fina Sussie.
 
Tobias sombrero :)
 
Jag och Oliver.
 
Senare på kvällen var det frågesport som vi vann, här lag Jocke, Tobias och Sussie.
Oliver sov till 6 imorse och jag var så trött och ville inte gå upp. Melvin sov hos Albin inatt och det hade gått jätte bra. Han kom hem vid 10-tiden och tog med sig både Albin och Jonathan in och lekte här en stund. Sen följde han med Albin hem igen och var där och åt lunch och lekte en stund. Oliver sov i flera timmar och jag började fixa lunch och plockade lite här hemma. Vid 13 kom Marie och Henrik på lunch och Marie hade bakat en morotskaka till fikat. Jätte mysigt att äntligen få träffa Henrik som visade sig vara en riktig pärla! Och Marie också för den delen, det blir alldeles för sällan. Nu ska vi snart få i oss lite middag och ikväll blir det en väldigt tidig kväll i sängen!
 
Marie och Henrik, hoppas vi ses snart igen :)