Tillbaka till rutinerna

Skön söndag, satt i solen.
 
 
På kvällen cyklade jag och Oliver till Riddersvik.
 
Vi sprang en runda, så fint på kvällen i solnedgången.
 
Otroligt vackert!
 
Sen var det dags för ett kvällsdopp.
Det va friskt! Kallare än jag trodde.
 
På med lite varmare kläder och så cyklade vi hem.
 
I måndags fick vi iväg alla barnen till skolan och på lunchen var vi iväg till Väsby och spelade padel. På tisdagen hade Jesper fotbollsträning och på onsdag var det dags för Olivers träning.
 
På torsdagen firade vi Melvin som fyllde 12 år.
 
 
Vi sjöng för honom så fick han öppna några presenter, sen gjorde jag god frukost med amerikanska pannkakor som de fick äta innan skolan började.
 
På kvällen mötte vi upp Fanny och Ludvig på restaurang vid Odenplan och åt pizza som Melvin önskat sig.
 
 
Nästa år blir han tonåring!! 
 
I fredags jobbade jag på kontoret och hade även tid för naprapat, skönt. Jag tror att det satte igång en process i kroppen för när jag kom hem kände jag mig helt slut och lite öm i kroppen. Blev en väldigt lugn kväll, låg mest i soffan. Jesper åkte till farmor för att vara där i helgen. 
 
I lördags drog Chadli iväg på killträff, jag va med Oliver på hans match i Hässelby. Passade också på att ta en promenad där.
 
 
Åkte hem efter matchen och tog en dusch och mötte upp Elins vänner på Spesso för lunch, det var lite som en babyshowerlunch.
 
Jag köpte ett halsband till lilla Vera.
 
God mat och fint ställe!
 
Sen åkte jag hem och hämtade killarna så var vi bjudna hem till mamma och Håkan för att fira Melvin.
 
Jättegod mat och fika.
 
Grattis igen Melvin ♥
 
Kom hem vid 20:30 och slappade i soffan och la mig rätt tidigt. Oliver skulle spela match igen på söndagen men hade ont i magen och stod över. Jag hade tid för naglar vid 11, kom hem och drog iväg och åt lunch med killarna och så handlade vi mat och lämnade tillbaka ett par stövlar som vi köpt till Melvin och som han inte ville ha.
 
Kom hem och så rensade jag och Chadli i Jespers rum, tog bort leksaker som han längre inte leker med samt möblerade om.
 
Lotta hörde av sig och drog med mig på en intervallrunda på 5 km, så bra att hon gjorde det för annars hade jag inte orkat ut... Bra med en träningskompis!
 
Jobbigt, men så nöjd efteråt.
 
Nu är det måndag morgon och dags för en ny jobb/skol vecka. På fredag drar Chadli till Göteborg över helgen. Tjejerna kommer hit på tjejmiddag men annars inte så mycket andra planer.
 
Ha en fin vecka!
0 kommentarer