Nya bud i Mellerud
Det svÀnger sÄ hÀrligt i mitt liv just nu. IgÄr var Melvin pigg och utan feber sÄ vi hade tÀnkt lÀmna pÄ dagis idag. Men imorse kom han uppkrypande i min sÀng och var varm och tÀppt i nÀsan. 38,6 i feber och nÀsspray = inget dagis. Tobias stannade hemma med honom idag och de gick till vÄrdcentralen och troligen sÄ har han öroninflamation sÄ han fick penicillin. Hoppas att det blir bra nu!

PÄ fredag har mamma tÀnk ta honom, för dÄ ska Tobias och jag mysa! Sova pÄ hotell, gÄ ut och Àta och gÄ pÄ bio. Och bÀst av allt; massage och SPA. De hade en "mother to be massage" som jag ska ta - underbart!

Fick brev frÄn JÀrfÀlla kommun att vi fÄtt dagisplats Ät Melvin redan pÄ mÄndag! Nu kommer vi inte flytta förrÀn april men fÄr tacka ja till den och ÀndÄ stÄ kvar i kön till det nÀrmsta dagiset. Det hÀr ligger ca 2,5 km ifrÄn. KÀnns bra!!

Sen har det gÄtt troll i försÀljningen av huset för han som skulle skriva kontrakt med mig igÄr... Taket pÄ hans hus var det tydligen nÄt fel pÄ, sÄ nu mÄste han kolla upp det och göra upp med köparna och/eller den gamla Àgaren. Idag hade ett annat par som jag visat lÀgenhten för hört av sig igen, de har inte kunnat slÀppa lÀgenheten och kommer hit och tittar imorn igen. Nu blir de lite stressade för de vet att vi kan skriva vilken dag som, sÄ först till kvarn. Vem vet, jag kanske fÄr skriva kontrakt den hÀr veckan iallafall? HÄll tummarna!

Imorn lÀmnar vi Ludvig och ser honom igen i maj. Tror tiden kommer gÄ rÀtt fort, och det blir lite skönt att bara ha ett barn nÀr vi flyttar och fixar. Det Àr skillnad att ha bÄda hemma. Imorn fyller ocksÄ min Àlskling Är, han fÄr det vi ska göra i helgen i present men jag ska ocksÄ bjuda pÄ en utefrukost imorn nÀr vi lÀmnat Ludvig pÄ dagis och innan vi Äker till mÀklaren.

TÀnk att vi fÄr nycklarna til huset imorn, dÄ Àr det vÄrt!! KÀnns Ànnu lite overkligt, men Äh sÄ hÀrligt. Nu nÀr det börjar bli sÄ vÄrigt ute sÄ lÀngtar man Ànnu mer efter att kunna sitta ute och fika och Àta. Bara va, pÄ sin egen tomt! Lovely!!

Bebis sparkar som bara den i magen och idag kÀnde Àven Lisa en spark :) DÀremot har jag fÄtt foglossning som bara den, vilket inte alls Àr roligt. Usch, bara v. 22 sÄ det Àr mÄnga veckor kvar och det lÀr ju bli vÀrre...

Inga roliga bilder idag, men jag ska bjuda pÄ en. TvÄlen som doftar helt ljuvligt, vill tvÀtta hÀnderna hela tiden :)


Palmolive with Orange Blossom - doftar underbart!