FullstÀndig harmoni
Åh vilken underbar dag och morgon! Tror jag kan fylla Ă„r varje dag 😉. NĂ€r vi lĂ€mnat smĂ„killarna hos mormor och Ludvig hos Elias sĂ„ Ă„kte vi till Forum Nacka dĂ€r vi gjorde ett kort stop. Hittade en present till mamma som fyller Ă„r nĂ€sta helg och sĂ„ köpte vi med kaffe, juice och smörgĂ„s frĂ„n Joe & the juice och lite födelsedagstĂ„rta frĂ„n Thelins. 
 
Vi Àr pÄ vÀg!
 

SĂ„ gott 😊

Sen Äkte vi vidare mot Hasseludden och Yasuragi. Vi blev lugna bara vi klev innanför dörren! Började med att korka upp en flaska champagne som vi tagit med oss och varvade ner pÄ rummet.
 
God champagne, Tattinger.
 
 
Sen gick vi till badet dÀr vi körde japansk tvÀttritual och sen bastade, simmade och badade vi i varma kÀllor fram till klockan 20 dÄ vi skulle Àta middag. Det Àr ju sÄ skönt att man Àter i sin Yukata (badrock). Vi Ät fantastiskt god mat 4-rÀtters och drack ett glas vin till och sen var vi trötta och gick till rummet dÀr vi slötittade pÄ TV och lÀste och sov gott.
 
Goda dumplings!
 

 
 
Vaknade och gick upp och Ät frukost vid 8-tiden och sen gick vi och bastade och lÄg ute en stund i de varma kÀllorna. Tog en kopp kaffe och lÄg och lÀste en stund innan det var dags för mig att fÄ en skön behandling. LÀs hÀr:
 
Nöjda och utvilade Äker vi dÀrifrÄn.

Vi checkade ut vid 12 och Ă„kte och hĂ€mtade Ludvig i Åkersberga och sen de tvĂ„ smĂ„ hos mamma. TvĂ€ttade och fixade lite hemma och sen Ă„kte jag till Bromma Blocks en snabbis innan jag trodde att jag skulle Ă„ka och fixa naglarna, men Diana hade snurrat till det och va i StrĂ€ngnĂ€s sĂ„ det blev inget och jag fick köra hem igen. Trist, nu Ă€r tvĂ„ naglar av och jag har inte sĂ„ mkt tid till att fixa naglarna... Köpte en liten doppresent till Oliver, han fick tvĂ„ par nya byxor och tvĂ„ nya bodys - det behövdes.
 
Fick fin present av mamma, tvÄ ugnsformar!
 
Nu sover Oliver sött, de andra tvÄ har precis badat och ska ocksÄ lÀgga sig om en timme. Vi ska se Bron som börjar om en timme och sen Àr det natti natti. Imorn mÄste alla Äka samtidigt, kan inte cykla med Ludvig och den andra bilen Àr inte klar Àn.
 
Tusen tack till min man som ordnat en underbar födelsedag ❀.