Veckan som gÄtt

Hade ont ett par dagar efter operationen, lite svÄrt att gÄ Àven pÄ tisdagen men va pÄ kontoret. Veckan har ÀndÄ flutit pÄ, varit lite tröttare Àn vanligt!

(null)
En vecka senare och fina blÄmÀrken efter infarten som va sÄ svÄr att sÀtta!

Oliver har varit sjuk och Ă„kte till GĂ€vle och var kvar över helgen. Även Melvin Ă„kte dit pĂ„ fredagen, Jesper till farmor och Chadli har varit i Örebro fredag-lördag.

Jag mötte upp Janni och vi va pÄ en filmvisning dÀr hon Àr statistik, Johan Ulvesson var med och Àven han var dÀr och var trevlig och tog i hand och hÀlsade! Vi bjöds pÄ bubbel och snittar, trevligt!

Det blev ÀndÄ en tidig kvÀll sÄ jag Ät en sen middag i soffan och kollade pÄ serier, sÄ skönt att bara slappa.

I lördags hade jag ingen energi alls kÀndes det som. Regnade ute sÄ jag hoppade promenad, tittade pÄ tv och lappade rejÀlt i soffan. NÀr Chadli kom va vi ivÀg och handlade, Ät middag och kikade Ànnu mer pÄ tv.

I söndags va jag piggare, va ute pĂ„ lĂ„ngpromenad och sen va vi ivĂ€g till Bredden och sen stan, kikade lite i affĂ€rer, va förbi hos Monica pĂ„ fika och hĂ€mtade Jesper. Sen Ă„kte vi hem, hann va hemma en stund innan jag hĂ€mtade killarna. Åt middag och plockade fram alla utemöbler, nu ser det Ă€ntligen ut att bli varmare ute! Äntligen!

(null)
I veckan var det 15 Ă„r sen vi begravde vĂ„r Ă€lskade Sabina ❀

Fick en chockartad nyhet pĂ„ lördagen att Lena, Pelles mamma hade gĂ„tt bort hastigt. SĂ„ sorgligt đŸ˜„

Nu Ă€r det en kort vecka, sĂ„ skönt. Har firat min Ă€lskling som fyller 44Ă„r idag! Han fick presenter och frukost sen bjöd jag ocksĂ„ pĂ„ lunch âŁïž

Nu ska jag trÀffa Lotta pÄ en promenad!
0 kommentarer