Maxa sommaren

Ligger hemma i soffan och har tittat pĂ„ Livet pĂ„ BB. Det Ă€r inte lika bra som En unge i minuten, men intressant iallafall. IkvĂ€ll var det en 18-Ă„rig tjej som födde och pappan hade varit ute och festat och hade telefonen avstĂ€ngd sĂ„ han missade allt... Usch sĂ„ trist, fy fasen sĂ„ förbannad man skulle vara dĂ„! Är ju super sugen pĂ„ en liten till, men inte nĂ€r man ser hur ont det gör och hur jobbigt det Ă€r. Man kanske ska nöja sig med en underbar liten kille? NÀÀ...

IgĂ„r Ă„kte jag hem till Kai och Martin direkt efter jobbet, Martin var gullig och hĂ€mtade Melvin pĂ„ dagis och det gick jĂ€tte bra. Ända tills jag kom, dĂ„ blev han super gnĂ€llig! Men efter ett tag sĂ„ visade det sig att han hade feber och han tog sig pĂ„ örat flera gĂ„nger och sa ajajaj sĂ„ stackars liten var inte helt ok. Han fick en alvedon och blev lite piggare sen!


Lillpluttis leker i sandlÄdan

Det var ett helt gÀng nere pÄ gÄrden som grillade och Ät tillsammans, jÀtte trevligt!


 
Varm sallad, majskolvar och kött - bra jobbat Kai!

Jag och Melvin gick hem vid 20-tiden och efter ett tag kom Àven Tobias hem efter en boulekvÀll med Nisse.
KÀnns sÄ otroligt skönt att vara ute pÄ kvÀllarna nu nÀr vi har sÄnt underbart sommarvÀder.

Tobias var hemma med Melvin idag som har varit helt frisk, men det kĂ€ndes bĂ€ttre eftersom han hade feber igĂ„r. SĂ„ de följde med mig till verkstan och hĂ€mtade bilen och gjorde sĂ€llskap till jobbet. Mötte upp dem pĂ„ Medis och Ă„t lunch pĂ„ Snaps. Efter jobbet gick jag och Lisa till Loopen Marina och Ă„t och njöt av den helt underbara sommarkvĂ€llen!! Åkte hem runt 20-tiden igen, tyvĂ€rr hade Melvin somnat sĂ„ jag fĂ„r trĂ€ffa honom imorn bitti igen.


Jag pÄ Loopen Marina med...

Lisa

Imorn Àr det dags att fÄ fina naglar igen, lÀngtar. Det var pÄ grÀnsen den hÀr gÄngen och tvÄ naglar har rykt :(

LÀngtar till i helgen, dÄ blir det LYX och MYS!