SommarvÀrme
Nu kÀnns det vÀldigt mycket bÀttre Àn sist jag skrev, vilken helg!! SÄ underbart skönt vÀder! I fredags blev det lite Àndrade planer sÄ Tobias hade barnen och sov hemma hos oss. Jag kÀnde mig lite hÀngig och gick pÄ Alvedon och nÀsspray, men mötte upp familjen vid Stadsteatern dÀr vi först Ät middag och sen tittade pÄ Sweeny Todd. Det var mysigt att ses alla och efter det gick vi till Skybaren dÀr vi tÀnkte ta en drink, men det var fullt dÀr sÄ vi tog det i den andra baren.
 
PÄ lördagen Äkte jag hem tidigt och packade ihop barnen och sÄ Äkte vi ut till Nyckelviken dÀr vi mötte upp Kai, Martin och nÄgra andra som hade picknick. Kai hade fixat mat och det fanns fika och vi hade det riktigt skönt i solen och barnen fick hÀlsa pÄ djuren som fanns dÀr.
 
Kai och Oliver busade.
 
BÄda barnen lekte jÀtte mycket och det var sÄ skönt att vara UTE. LÀmnade sen barnen hemma hos mamma och gjorde iordning mig och Äkte in mot Odenplan och Jessicas 40-Ärs fest. Hade det riktigt trevligt med god mat och dans :)
 
Gillar klÀnningen jÀtte mycket!
 
Vi sjunger för födelsedagstjejen.
 
Aslim och killarna.
 
Jag och Chadli.
 
On the dancefloor.
 
Dags för champagne - tack Jessica för en bra festkvÀll!!
 
IgĂ„r blev det en lugn och skön frukost i solen pĂ„ altanen, sĂ„ varmt! Sen hĂ€mtade jag barnen, mötte upp Tobias som tog med sig Melvin pĂ„ match och jag och Oliver Ă„kte till Viveka och var ute med henne och Bastian i parken. Åt lite och barnen lekte. Mötte upp Tobias och Ă„kte och handlade lite, fixade middag och sen duschade och nattade barnen. Tog en dusch sjĂ€lv och hade sen egentid! Hann tvĂ€tta och fixa lite och sen satte jag mig i soffan och sĂ„g LetÂŽs dance. Blev sent i sĂ€ng trots att jag var trött och skulle sova tidigt...
 
Imorse var jag sĂ„ trött, lĂ„g och drog mig i sĂ€gen i nĂ€stan 40 minuter. Tobias kom förbi och lĂ€mnade killarna pĂ„ dagis vilket hjĂ€lpte mig nĂ€r jag var sĂ„ sen. Idag Ă€r det ocksĂ„ sĂ„ skönt vĂ€der, jag tog en springrunda pĂ„ lunchen pĂ„ 5 km. Är nöjd med tiden, fast jag tog nĂ„gra smĂ„ pauser och stannade för rödljus. Men nu hoppas jag att jag inte blir dĂ„lig eller nĂ„t sĂ„ jag kan komma igĂ„ng igen!
 
Snart dags att Äka hem och hÀmta de smÄ. De ringde frÄn dagis och berÀttade att Oliver hade ramlat och slagit armen, men det verkade va ok sÄ han fick va kvar. Det kÀnns skönt att det inte Àr en hel vecka, halvdag och ledig dag kommer sitta fint!
 
Hej sÄ lÀnge!