Måndag igen

Sitter hemma och jobbar hela denna veckan, jobbar halvdag på torsdag och är ledig fredag! Och så har vi en jubilar i familjen, Chadli fyller 40 år på onsdag!!
 
I tisdags startade jag upp dagen med min frukostfavorit som jag mår bäst av! Färsk frukt, vaniljkvarg, två kokta ägg och kaffe!
 
 
På lunchen joggade jag och Lotta 5,6 km i strålande solsken, vilket väder!
 
Jobbade på och på kvällen mötte jag upp Sussie, Jojjo och Micka. Vi promenerade en långpromenad i Sollentunga, ut på Järvafältet och förbi Bögsgård. Så fint!!
 
Efter åt vi Thaimat vid Norrviken, supergott. Som sagt, vi har börjat umgåtts mer nu sen man inte har så mycket andra aktiviteter som tar tid. Och alla sitter även hemma och jobbar så uppskattar att komma ut och träffa vänner.
 
I onsdags skurvade Chadli fast pinnen på en större cykel och Jesper började öva på att cykla utan stödhjul. Killarna hade fotbollsträning på kvällen.
 
Vilka fina dagar vi hade förra veckan, i torsdags var det strålande sol igen. Va duktig och sprang på lunchen igen!
 
Lite stretch på altanen och sen lunch.
 
När skolan och jobb var slut så va vi ute hela eftermiddagen och kvällen på baksidan!
 
Njuter i solen med en glass.
 
Solen tar, trots att jag smörjer in på mornarna.
 
Jesper och Oliver fick springa i vattenspridaren, snacka om sommarkänsla!!
 
Fredagkvällen va lugn, vi åt hemlagad pizza hemma. Melvin va hos en kompis och Oliver hade träning. I lördags va Oliver iväg på en match på morgonen, han spelade extra med ett lag. Sen följde jag med honom till Ursvik där han spelade nästa. Jag passade på att ta veckans tredje löppass runt sjöarna!
 
9 målsskytt totalt i två matcher!
 
Hade en lugn kväll hemma.
 
Igår drack jag mitt morgonkaffe ute i solen på framsidan.
 
 
Jojjo kom och vi tog en promenad. Sen satt vi här hemma och snackade en stund. Chadli spelade fotboll, jag passade Tuva en stund medan Kenneth och Lotta va ute och sprang. Sen va de här ett tag, åt lite lunch och tog en fika.
 
Jag körde iväg Melvin till match och så åkte jag till Stadium där jag fick hjälp att prova fram ett par nya löparskor. Det blev dessa, ska bli kul att testa!
 
Tittade på matchen och sen åkte vi tillbaka till Stadium för jag glömde min mössa där... Va förbi Kappahl och köpte två par byxor till Melvin och köpte med en iskaffe på vägen hem.
 
 
Sen gick vi hem till Kenneth och Lotta och åt söndagsmiddag. De fick älgfärs som jag fått från Peter och Maria som Kennth lagade köttfärssås på. Så hade Lotta bakat en kaka på vinbär som vi plockat hos mamma förra sommaren! Mums så gott allt var!
 
 
Trevligt och gott och strax efter 19 promenerade vi hemåt. Jag var lite frusen och tog ett bad, har köpt nytt schampo och balsam som är bra från Maria Nila.
 
 
Men hur jag än gör blir det fett snabbt... Så trist!
 
Och idag är det som sagt måndag igen. Ny jobbvecka! Killarna har fotboll och innebandy. Vi ska fira Chadli som fyller år och så ska vi träffa kompisar ute vid Ängsjö på fredag och grilla. 
 
I helgen som kommer har de match både lördag och söndag. Inte lika fint väder att vänta dock...
 
Ha en fin vecka 💟
0 kommentarer