En ny muskelbristning


Melvin har varit i GÀvle och praoat pÄ en Ica butik hela veckan sÄ vi har bara haft tvÄ barn hemma, han verkar trivas och de tycker att han Àr duktig.

(null)
Stolt mamma 😍

Veckan har flutit pÄ, trÀnade pÄ gymet och sen nÀr jag skulle trÀna hemma i fredags sÄ vÀrmde jag inte upp och Äkte pÄ en muskelbristning i ljumsken. Ajaj sÄ jobbigt och irriterande! Nu kan jag inte trÀna som jag ska och denna veckan blir ocksÄ svÄr att följa mitt kostschema med kvÀllsaktivitet med middag och sen kryssning till Helsingfors med familjen och pÄskbrunch. Men men fÄr ta nya tag efter pÄsken!

(null)
Annars Àr det prepp med matlÄdor varje dag!

(null)
Fixade flera olika matlÄdor i veckan!

BestÀllde hem lite ny lÀsning

(null)

Har pÄbörjat hormonbehandling och ska bli intressant att se hur det gÄr.

BestĂ€llde hem lite annat hĂ€rligt 😍
(null)

I fredags hade vi tjejmiddag hos Jojjo, hon bjöd pĂ„ chark och ostbricka och scampipasta och god efterrĂ€tt. Vi hade sĂ„ trevligt 💕

(null)

(null)

I lördags vilade jag mest dĂ„ jag knappt kunde gĂ„ pga benet. SĂ„ det blev film och serier, Ă€ven söndagen sĂ„g likadan ut. Mamma och HĂ„kan kom förbi pĂ„ en kopp kaffe och sĂ„ pĂ„skpyntade jag hemma. Körde Melvin till tĂ„get.

Idag har jag varit pĂ„ kontoret, skönt med kort vecka och som sagt Ă„ker vi till Helsingfors pĂ„ kryssning torsdag-lördag, det ska bli kul!
0 kommentarer