Lilla kÀmpen
PÄ onsdagen nÀr vi var tillbaka pÄ sjukhuset och tog prover hade det gÄtt upp till 63, sÄ de tyckte att lÀget fortsatt var stabilt och vi fick Äka hem igen och komma tillbaka pÄ fredag. SÄ vi har varit hemma och levt ett rÀtt normalt liv, vi har vÀl haft extra koll pÄ honom och jag kollar sÄ han andas nÀr jag gÄr och lÀgger mig. NÀstan som nÀr han var nyfödd. Men det Àr helt underbart att ha honom hemma igen och att han ÀndÄ Àr sÄ pass pigg.
 
Mysigt att somna tillsammans.
 
Vi har inte gjort nÄt speciellt, bara varit hemma. Jag var ivÀg och handlade lite nya klÀder till honom och en leksak, det tycker jag han ska ha vÄr lilla kÀmpe. SÄ var mamma och jag ute igÄr och tog en promenad, det kÀndes skönt att fÄ röra pÄ sig. Jag har inte trÀnat pÄ tre veckor... Hostar fortfarande lite men snart borde jag vara ÄterstÀlld, lÀngtar efter att gÄ ut och springa en runda och gÄ ett pass pÄ Friskis dÀr jag inte varit pÄ lÀÀÀnge!
 
Nya bodys och byxor och en leksak som han lekte mycket med pÄ sjukhuset och hos mormor.
 
Idag var vi tillbaka pÄ sjukhuset igen, Melvin var hemma frÄn dagis dÀr det var planeringsdag och fick vara hos mormor under tiden. Oliver har varit duktig pÄ provtagningarna och inte ens börjat grÄta. Idag Ät vi frukost och gick till lekterapin under tiden vi vÀntade pÄ provsvaret. Det Àr sÄ sorgligt att se alla sjuka barn :( Det gör ont i hjÀrtat och se tunnhÄriga cancersjuka barn. Usch, livet kan vara hÄrt sÄ tidigit.
 
En pigg och glad kille pÄ lekterapin pÄ Astrid Lindgren.
 
NÀr vi trÀffade lÀkaren sÄ sa det att vÀrdet har blivit bÀttre, 73 - hade knappt vÄgat hoppas pÄ det sÄ vi blev jÀtte glada. DessvÀrre sa det andra provet inget, sÄ de har inte kunnat faststÀlla vad som orsakat detta. Förmodligen kommer de söka vidare nÀr vi ska fortsÀtta gÄ pÄ Huddinge sjukhus.
 
Idag har det varit sÄ fint vÀder, efter vi hÀmtat Melvin hos mamma Äkte vi till Viksjö golfklubb dÀr vi Ät lunch ute i solen. Sen var vi hemma, ute, fyllde upp lilla poolen med vatten och Melvin fick bada och jag passade pÄ att ligga i en solstol under tiden som Oliver sov middag. Melvin och jag Äkte och handlade lite till kvÀllen och sÄ har vi grillat och suttit ute.
 
En glad kille som fÄr bada, nu Àr det sommar!
 
Nu Àr det Lets dance final och jag hoppas att Oscar vinner :)
Vi har inga planer i helgen utan kommer bara ta det lugnt, kÀnner att Ollis behöver det.