Firande hela helgen
 
I fredags var det svÄrt att fÄ nÄt gjort, barnen tog all min tid men till slut somnade iaf Oliver och jag kunde göra lunch till mig och Therese. Sen hjÀlpte hon mig med middagen innan Tobias, mamma och HÄkan kom. Jag bjöd pÄ:
 
Parmesanchips med citroncreme och rom.
 
Fylld helstekt flÀskytterfilé och potatiskaka.
 
Och födelsedagstÄrta sÄklart! Fylld med hallon, banan och lemoncurdgrÀdde toppad med daim.
 
Tack för en fin födelsedagskvĂ€ll och fina presenter ♄
 
Och blommor.
 
Oliver var ledsen innan han somnade, stackarn hade nog jÀtte ont i magen och jag fick tÀnka efter vad jag hade Àtit dagen innan och kom fram till rÄ blomkÄl som jag dippade i vitlöksdipp... Inte det bÀsta och det gör jag inte om sÄ lÀnge jag ammar.
 
Lördag, vi Ät frukost och gjorde sen iordning tÄrtor och chokladdoppade marshmallows. Tobias hÀmtade smörgÄstÄrta och körde över grejer till mamma och HÄkan som höll pÄ att fixa och dona hos sig. Sen var det dags att bada lilleman och göra honom klar sÄ han fick sova en stund.
 
Hands up!
 
Vi duschade och klÀdde oss och Äkte sen i vÀg till kyrkan (i tid!). Oliver var rÀtt trött och höll pÄ att somna pÄ vÀgen dit och nÀr han fÄtt pÄ sin dopklÀnning var han lite gnÀllig och fick mat och dÄ blev det bÀttre.
 
Hos sina gudförÀldrar, vi Àr redo att vÀnta in kyrkklockorna.
 
En sovandes Oliver Tobias André Lilja.
 
Ludvig saknas pÄ bilden och vi saknade verkligen honom. Han hade varit dÄlig och krÀkts massor pÄ natten och Àven Fanny blev dÄlig och kunde inte komma :(
 
Allt gick sÄ bra i kyrkan, Oliver sov sig igenom en stor del och var sÄ snÀll. Jag lÀste lite fel... men annars var det ett vÀldigt fint dop! Tack till prÀsten Anders HÀgglund som gjorde det till ett fint minne.
 
Familjen med den lÄÄÄnga prÀsten. Oj, ser ut som Melvin Àr pÄ vÀg att Àta upp handen.
 
Min stiliga Àlskling med dopljuset.
 
Sen Äkte vi hem till mamma dÀr vi Ät smörgÄstÄrta och doptÄrta med mycket annat gott. Det var ett litet dop med bara syskon och förÀldrar. Vi hade jagat lokal som vi kunde vara i men fick inte tag pÄ nÄgot bra, men det hÀr var rÀtt lagom ÀndÄ.
 
DoptÄrtan jag och Therese gjort!
Bara hembakat pÄ fika bordet, tack mamma, Therese och Rosa!
BÄda tÄrtorna.
Mamma hade dekorerat och dukat fint pÄ borden.
Rikard, Lena, Freja och Marit myser med Oliver.
Hos pappa.
Melvin hjÀlper till att öppna presenterna.
Och jag fÄr lÀsa korten.
Mysig, den hÀr tar nog jag ;)
Det bĂ€sta jag gjort!! Älskar er sĂ„ mycket!
 
NÀr alla gÀster Äkt plockade vi med allt hem och fixade lite hemma. Jag kÀnde mig otroligt trött i ryggen och den vÀrkte sÄ Therese var söt och masserade mig - det var vÀlbehövligt! Sen drog vi ivÀg till Jakobsberg och köpte med oss tapas hem, vi skulle egentligen gÄtt ut och Àtit men ingen orkade sÄ dÄ blev det take away. Sen satt vi och tittade pÄ det vi filmat under dagen och lite annat gammalt som vi filmat och la oss vid tolv-tiden.
 
Idag har jag varit vaken sen 6 nÀr Oliver vaknade och var hungrig, hann sen inte somna om innan Melvin kom in vid 7 sÄ dÄ gick jag upp. LÄter Tobias sova hur lÀnge han vill idag.
 
Ludvig ringde nu pÄ morgonen och var ledsen över att han inte kunde vara med igÄr sÄ jag sa att jag skulle lÀgga ut bilder sÄ han fÄr se och sÄ fÄr han se det vi filmat imorn nÀr han kommer till oss.
 
IkvÀll kommer Cissi och Johan pÄ middag, ska snart börja förbereda det! Men först kaffe!!!
 
Tack för en underbar dopdag alla som var med, det blev verkligen jÀtte fint!