Sköna sommar
På tisdagen när vi va på simskolan så blev Oliver illa riven av en tjej som också var där, så han fick så ont och ville inte vara med längre.
 
 
Vi stannade kvar en liten stund och badade och åt lunch iallafall.
 
Jag åt en god sallad och killarna fick pannkakor.
 
Åkte hem och slappade ett tag innan jag mötte upp Marie i MOS, vi tittade på Mamma Mia och den var sååå bra. Både skratt och gråt.
 
I onsdags ville inte Oliver gå på simskolan så vi hoppade det, va hemma på dagen och badade i lilla poolen och svalkade oss med duschslangen ute. Åkte vid 18-tiden in mot stan och gick och åt middag innan vi åkte till Hornsberg och kvällsbadade.
 
Åt på Jensens, de hade menyer för 25kr för barn och då ingick mjukglassbuffé!! Prisvärt!
 
Härlig sommarkväll!
 
Hann leka en stund i parken också innan vi åkte hemåt.
 
Chadli va på bio med Calle och kom hem strax efter oss.
 
I torsdags fortsatte värmeböljan och det var 35 grader ute! Vi höll oss på tomten på fm och badade och duschade. Sen åkte vi med Kenneth och Lotta till Blue Lagoon på Ekerö, jättefint ställe.
 
 
Vi kom ganska sent och bommen in till badet låstes vid 18, så vi passade på att bada fram tills dess.
 
 
Sen packade vi ihop, ringde och beställde pizza som vi plockade upp på vägen mot Drottningholm där vi stannade och hade picknick.
 
Åt, spelade lite boll och promenerade runt där.
 
 
När vi kom hem nattade Chadli Jesper och jag passade på att gå ut och springa en runda.
 
Träningen ger resultat, börjar ana lite muskler på magen nu :)
 
I fredags va jag iväg och handlade på fm och sen åt vi lunch hemma. Jesper sov middag och jag och killarna åkte och mötte upp Marie, Henrik och barnen i Solna och badade.
Kaninholmen i Solna nedanför Ulriksdals slottsträdgård.
 
Satte mig i vattnet med lite kaffe, där svalkade det skönt!
 
Gick sen en sväng och köpte med några blommor hem och åt en glass.
 
I lördags drog vi med Kenneth, Lotta och barnen till Furuvik för en heldag! Perfekt väder, sol, regn och moln men ändå varmt.
 
 
Vi började med att bada och åka vattenrutchbanor.
 
Lite fika och sen bytte vi om och tittade på djuren.
 
 
 
Vi åt lunch och sen var det dags för tivolidelen, vi åkte massor! Inte så mkt folk så inga köer!
 
 
 
Vi åt även middag där innan vi åkte hemåt!
 
Tack för en härlig dag!
 
Det regnade en del på vägen hem och vi såg en fin regnbåge, senare vid 6-tiden brakade det loss och vi hade världens åska och blixtoväder. Massor med regn vilket känns bra. 
 
Det fortsatte fram o tillbaka under dagen. Jag var och fixade naglarna och tog sen en promenad hem. Vi va rätt sega hela högen så vi va mest hemma och degade. Jag gjorde fattiga riddare till alla och de tyckte att det var jättegott. Har nog aldrig gjort det tidigare?!
 
Jaha, nu är sista semesterveckan igång! Snart jobb igen... Idag är det mulet men varmt ute, vi tänkte åka iväg och göra nåt, trist att bara sitta hemma. Vi funderar på att dra in till Kaknästornet och titta!